Luba Uitzendbureau

Teamleider productie

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Beverwijk
19 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie ben jij niet alleen aan het meewerken in de productie maar stuur jij ook de productiemedewerkers aan. Productie gerichte taken waar jij je onder andere op richt, zijn: het schoonmaken van de productieruimte, het uitdraaien van doosetiketten, het melden van storingen en het wegen van afgevulde producten. Aanvullend meld je ook tekorten op PBM's, defecte apparatuur/gereedschap en in een speciaal geval eventuele ongedierte.

Jij zorgt er vooral voor dat de kwaliteit van de eindproducten gewaarborgd wordt. Je zorgt ervoor dat de werkruimte schoon blijft en de kwaliteit van het eindproduct (geur, kleur, uiterlijk en gewicht) gewaarborgd blijft. Zo loop jij de hygiŽne regels na en zorg je dat de PBM's op correcte wijze worden gebruikt. Daarnaast draag jij samples en recepten over aan de Qualified Controller. Je probeert de productiekwaliteit positief te beÔnvloeden.

Tot slot werk jij ook nieuwe medewerkers in en begeleid je deze. Je verwerkt kleine aanpassingen in de lijn en overlegt met de lead of production over de planning, pauzes en werkzaamheden. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 7:00 en 17:00 uur.

Over het bedrijf

Dit snel groeiende bedrijf creŽert alles wat de huid verzorgt, lekker laat ruiken, beschermt of reinigt. In de fabriek in Beverwijk maken zij aan hun eigen lopende band natuurlijke cosmetica producten. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf: of het nu gaat om het selecteren van de grondstoffen of de manier waarop ze met hun mensen omgaan, duurzaam is de standaard. De fabriek richt zich op zero waste en uitstoot. Ze werken puur en alleen met vaste leveranciers die, stuk voor stuk, ook allemaal werken volgens een duurzaamheidsbeleid. Al deze inhoud verdient een gelijkwaardige verpakking en is alles volledig recyclebaar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau