Luba Uitzendbureau

Allround orderpicker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Hoofddorp
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als allround orderpicker bij dit bedrijf inHoofddorp ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de inkomende en uitgaande goederen. Je krijgt een pakbon waar de verschillende orders op staan, met je karretje rij je door het magazijn om de orders te verzamelen. Als je alle orders hebt verzameld worden deze gecontroleerd. Je pakt ze in en maakt ze verzendklaar. Het verwerken van inkomende goederen, het netjes houden van het magazijn en soms het inpakken van producten voor in de voorraad, behoren ook tot jouw taken. Je hebt te maken met kwetsbare voorraad.

De werktijden zijn tussen 08:30 en 17:00 van maandag t/m vrijdag. Iedere dinsdag wordt de lunch verzorgd.

Over het bedrijf

Je komt te werken in een klein gezellig team van 11 collega´s, waarbij iedereen elkaar ondersteunt om zo tot de beste resultaten te komen. Het bedrijf waar je komt te werken is gespecialiseerd in innovatieve hardware producten van hoge kwaliteit. Hierbij moet je denken aan kabels, adapters, video-splitters, dockingsstations en opladers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau