WerkTalent

Assemblagemedewerker dagdienst

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
De klant is gevestigd in de regio van Etten-Leur en is actief in de productie van producten die richting de vrijetijdsbesteding zit. Binnen de wereldwijde organisatie is veiligheid belangrijk. Op de werkvloer is veel bedrijvigheid en een flexibele houding hoort daar dan ook wel bij. Daarnaast is het een zeer betrokken werkgever richting personeel en zoeken ze versterking voor de toekomst.

Functieomschrijving
Voor onze klant die gespecialiseerd is in producten voor campers en caravans zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker die graag met de handen werkt. Samen met de collega`s maak je dagelijks toiletten en koelkasten voor de camperindustrie. Je komt te werken in onze productie omgeving waar een hoop collega`s aan de slag zijn. Het is absoluut geen lopende band werk, maar het product wordt onderling zelfstandig of met een andere productiemedewerker gemaakt. Je moet met gereedschap overweg kunnen, denk hierbij aan een lijmpistool / schroevendraaier etc. en goed met de handig kunnen werken.

Het werk is in dagdienst, dagelijks wordt er om 7.30 uur begonnen en ben je klaar om 16.30 uur. Het weekend op vrijdag begint altijd op 15.00 uur, dus dat is heel lekker. Zo kom je wekelijks aan je 40 uur.
Bij drukte kan het wel mogelijk zijn dat er een periode in 2 ploegen even gewerkt moet wordt, in dat geval krijg je 15% ploegentoeslag bovenop het salaris.

Functie-eisen
Voor deze functie is het van belang dat;

o Je Nederlandse spreekvaardigheid hebt (minimaal A2 niveau);
o VMBO werk- en denkniveau;
o Je bent een beetje handig met de handen en simpel gereedschap;
o Je bent nauwkeurig en kan goed met collega`s alswel zelfstandig aan de slag gaan;
o Je bent woonachtig in de regio Breda / Roosendaal / Bergen op Zoom / Etten-Leur.

Arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie bieden wij het volgende:

o Een fulltime baan;
o Een tijdelijk dienstverband via ons met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd;
o Een startsalaris tussen de 2000 - 2100 euro bruto in dagdienst;
o Je wordt multifunctioneel ingezet op verschillende afdelingen binnen onze organisatie, het is dus een baan met veel afwisseling;
o Je komt te werken bij een zeer betrokken werkgever die goed is voor het personeel;
o Legio doorgroeimogelijkheden, richting operator, senior assemblagemedewerker en indien de capaciteiten er zijn mogelijkheden richting leidinggevende functies;
o Een reiskostenvergoeding van 0,19 cent de kilometer vanaf 0 kilometer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent