WerkTalent

Junior Transportplanner

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Het bedrijf is gevestigd in Etten-Leur en is dus makkelijk te bereiken vanuit Breda, Oosterhout en Roosendaal. Het is één van de grootste leveranciers binnen Europa van componenten, verpakkingen en isolatiemateriaal. Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van expandeerbaar polystyreen (EPS) en van speciale schuimmaterialen. Deze producten worden vervolgens als grondstoffen verkocht aan zowel zusterbedrijven binnen de Groep als aan externe klanten die ze verwerken tot verpakkingen en tot bouw gerelateerde
isolatiematerialen. De toewijding aan duurzaamheid is geïntegreerd in de hele keten, van de productie van grondstoffen en
eindproducten tot en met het recyclen van gebruikte producten.

Functieomschrijving

Bij dit bedrijf ben je transportplanner en vervul je een belangrijke rol binnen de organisatie. Je plant uitgaande en ingaande transporten met behulp van ons nieuwe ERP systeem. Dit doe je met een goede focus zodat kosten worden bezuinigd, transportplanning wordt aangehouden en inkomende orders goed in worden gegenereerd. Je bent op zoek naar uitdagingen, bent proactief en helpt collega's op een goede manier. Je vindt het leuk om een goede band op te bouwen met je klanten voor de lange termijn en deze te onderhouden. Je maakt prijsafspraken met de vervoerders en stelt een plan op om de samenwerking te beoordelen. Je rapporteert aan de Supply Chain Manager.

Functie-eisen

o Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in de richting van Transportplanning/Logistiek
o Je hebt uitstekende MS Office vaardigheden. Kennis van Microsoft Dynamics 365 is een pré.
o Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
o Je bent zelfstandig, flexibel en stressbestendig.
o Je bent klant- en oplossingsgericht en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan.
o Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid maar kunt ook goed samenwerken.
o Kennis van de ADR wetgeving is een pré.

Arbeidsvoorwaarden
Binnen dit bedrijf leren we iedere dag door te doen! Als je goed bent begeleidt ga je zelfstandig aan de slag binnen een succesvolle, innovatieve en op groei gerichte organisatie. De werksfeer is lekker informeel, met als doel veel samenwerken, het nemen van initiatief en het dragen van verantwoordelijkheid. Wat kun je verder van ze verwachten:

o Een marktconform salaris.
o Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, pensioenregeling, WIA verzekering, reiskostenregeling, 24 vakantiedagen en 11 ATV dagen.
o Enthousiaste collega's binnen een gezellig en professioneel team.
o Een zelfstandige functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en afwisselende werkzaamheden.
o Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
o Een fulltime job met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent