WerkTalent

Service Support Medewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze klant is een toonaangevend dealerbedrijf in regio Zuid-Holland Zuid. Zij is actief met dealerschappen van verschillende merken. Verder behoren 2 schadebedrijven, universele garages en een gespecialiseerde afdeling bedrijfswageninrichting tot de groep. Het bedrijf is te typeren als een vooruitstrevende en dynamische organisatie met een informele werksfeer en een no-nonsense mentaliteit.

Functieomschrijving
Jij zorgt ervoor dat je de perfecte telefonische service verleent aan onze klanten. Hoe ga je dat doen? Jij zult het eerste telefonische aanspreekpunt zijn voor onze After Sales klanten. Je zult deze klant zo goed mogelijk adviseren over de onderhoud- en reparatiewerkzaamheden van de auto. Wanneer je de klant hebt geadviseerd zal je de werkplaatsafspraak inplannen om de afspraak vervolgens administratief voor te bereiden. De door jou voorbereide administratie wordt door jouw collega Service Adviseurs gebruikt zodra de klant de auto komt brengen. In deze functie ben je het aanspreekpunt en zal je leren werken met de verschillende (dealer)managementsystemen.

Functie-eisen
Natuurlijk hoeven we je niet te vertellen dat je klantvriendelijk bent met een servicegerichte instelling! Jij beheerst de Nederlandse taal uitstekend en weet klanten telefonisch goed te woord te staan. Wil je van deze functie echt een succes maken? Dan vragen wij ook:

- een (bijna) afgeronde MBO 4 opleiding;
- verantwoordelijkheidsgevoel en bereid zijn bij drukte even een tandje bij te zetten;
- een goede telefoonstem.

Arbeidsvoorwaarden
Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team. Naast een serieuze werkhouding vinden wij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Als je bent aangenomen zal je deelnemen aan ons introductieprogramma met andere nieuwe collega's, zo voel jij je snel thuis binnen onze organisatie!

Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op:

- een goed salaris gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding.
- (online) trainingen en goede begeleiding van jouw collega's.
- volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Dit kan binnen je eigen functie maar je kunt ook doorgroeien naar een andere functie.
- een vast contract bij goed functioneren.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent