WerkTalent

Engineer

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze klant is een landelijk opererend installatiebedrijf met een hoofdvestiging in Dordrecht en een nevenvestiging in Haarlem. Als totaalinstallateur beschikken wij over de mogelijkheid om alle klimaatbeheersingsinstallaties voor zowel de nieuwbouw- als renovatie- en vervangingsmarkt te realiseren.

Bij het bedrijf werken ca. 150 collega's. Wij zijn een platte organisatie met een sociale en informele bedrijfscultuur, waarbij de kernwaarden Kennis, Oplossend, Persoonlijk en Innovatief een grote rol spelen.

Functieomschrijving
Als Engineer kom je te werken op onze projectenafdeling. De projectenafdeling is zeer dynamisch en multitasking is het toverwoord. In deze uitdagende rol houd je, je bezig met het ontwerpen, calculeren en offreren van installaties voor de woningbouw en utiliteit. Woningbouw renovatie, nieuwbouw, transformatie, kleine utiliteit: het komt allemaal aan bod. Met veel klanten wordt samengewerkt op basis van een ketensamenwerking, jouw advies is dus van groot belang voor het uiteindelijke installatieconcept. Daarnaast moet er voldaan worden aan verschillende normen en eisen vastgelegd in de wet en denk je mee in het bieden van alternatieven over duurzaamheid en kostenbesparing. Jij werkt jouw eigen ontwerp ofwel het ontwerp wat in een bestek staat voorgeschreven uit tot een calculatie en een offerte aangevuld met alternatieven en adviezen.

Functie-eisen
- Minimaal in het bezit van een diploma MBO niveau 4 in richting Installatietechniek (of gelijkwaardige opleiding/certificaten)

- HBO werk- en denkniveau

- Bij voorkeur in bezit van rijbewijs B

- Kennis van Syntess Atrium is een pré

- Minimaal 4 jaar ervaring in een gelijksoortige functie

- Persoonlijke kwaliteiten; jij bent ambitieus, een teamplayer, open en eerlijk, oplossingsgericht, deskundig, enthousiast, commercieel en communicatief vaardig. Jij staat open voor nieuwe technieken

Arbeidsvoorwaarden
- Een salaris tussen de 4.000,- en 5.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (40 uur)

- Laptop/Surface en telefoon van de zaak

- Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden

- 25 verlof en 13 ADV dagen per jaar o.b.v. fulltime

- 100% doorbetaling bij ziekte (eerste 6 maanden)
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent