WerkTalent

Telefoniste

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze klant is een toonaangevend dealerbedrijf opererend in de regio Zuid-Holland Zuid. Het bedrijf is actief met dealer schappen van verschillende merken. Verder behoren 2 schadebedrijven, universele garages en een gespecialiseerde afdeling bedrijfswageninrichting tot de groep. De klant is te typeren als een vooruitstrevende en dynamische organisatie met een informele werksfeer en een no-nonsense mentaliteit.

Functieomschrijving
Jij zorgt ervoor dat al onze klanten netjes en snel te woord worden gestaan! Hoe ga je dat doen? Samen met 5 andere collega's ben jij dagelijks verantwoordelijk voor onze telefooncentrale. Bij ieder binnenkomend gesprek luister jij goed naar de vraag van de klant en zorg je dat je de klant doorverbindt met de juiste persoon binnen onze organisatie. Indien je de klant niet kunt doorverbinden met de desbetreffende persoon maak je een terugbelbericht aan. Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid sta jij al onze klanten vriendelijk en zakelijk te woord. Wist je dat wij maar liefst tussen de 700 en 1200 telefoongesprekken per dag binnen krijgen?

Functie-eisen
Wij hoeven je uiteraard niet te vertellen dat je ervaring hebt met telefonie en graag telefonisch in contact staat met klanten. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zorgt er altijd voor dat de klant bij ons koning is! Wil jij van deze functie echt een succes maken? Dan vragen wij ook:

- een afgeronde MBO 3/4 opleiding;
- een goede telefoonstem;
- je bent beschikbaar op dinsdag en vrijdag;
- je bereidheid om eventueel te werken op donderdagavond (koopavond) en zaterdagen;
- verantwoordelijkheidsgevoel en bereid zijn bij drukte even een tandje bij te zetten.

Arbeidsvoorwaarden
Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team. Naast een serieuze werkhouding vinden wij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Als je bent aangenomen zal je deelnemen aan ons introductieprogramma met andere nieuwe collega's, zo voel jij je snel thuis binnen onze organisatie!

Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op:

- een goed salaris gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding;
- goede begeleiding van jouw collega's;
- volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Dit kan binnen je eigen functie maar je kunt ook doorgroeien naar een andere functie;
- een vast contract bij goed functioneren.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent