WerkTalent

Leerling Monteur Beveiliging | Vast dienstverband

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Het bedrijf is echt MKB bedrijf wat nog in handen is van de oorspronkelijke eigenaar. De laatste jaren maakt het bedrijf mooie ontwikkelingen door, waardoor men onlangs ook in een gloednieuw pand is getrokken. Dit nieuwe pand is van alle gemakken voorzien, een ruimte kantine om in de ochtend nog een bakje koffie te drinken en een ruimte om samen met jouw collega's nog even een potje te poolen. De uitstaling van dit pand trekt ook door in het andere materiaal. Je werkt met uitstekend gereedschap en de werkbussen zijn altijd tip top in orde.

Functieomschrijving
Als beveiligingsmonteur ga jij bij zowel particulieren als zakelijke klanten, beveiligingsinstallaties monteren en in bedrijf stellen. Naast technische handelingen, sta je ook in contact met de klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het op locatie beantwoorden van mogelijke vragen, maar de klant kan jou ook zo maar even willen bellen omdat hij toch nog wat vragen heeft.
Samen gaan jullie bepalen wat de beste oplossing is voor het vraagstuk van de klanten. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een stukje service en onderhoud. De werkzaamheden vinden plaats binnen West- en Midden-Brabant, je bent dus niet hele dagen aan het rijden alvorens je op locatie bent.

Onderstaand nog even een korte opsomming van de werkzaamheden:

- Monteren van beveiligingssystemen op locatie bij de klanten;
- In bedrijf stellen van de systemen, zowel hardware als softwarematig;
- Plegen van service en onderhoud;
- Je wordt het eerste aanspreekpunt voor jouw (persoonlijke) klanten.

Functie-eisen
Voor ons is het voornamelijk belangrijk dat jij gevoel voor techniek hebt en het werk ziet. In het begin zal jij namelijk de assisterend monteur zijn, waarbij je opgeleid gaat worden door een ervaren monteur. Heb je even niets te doen tijdens het werk? Dan ben jij het type persoon die even de bezem pakt om de boel alvast aan kant te maken. Verder is het voor ons van belang dat jij:

- Woonachtig bent in de omgeving van Roosendaal, Breda of Etten-Leur;
- Jij een teamspeler bent;
- Al het andere gaan wij jou tijdens het werken leren.

Arbeidsvoorwaarden
Allereerst hebben wij een duurzame baan voor de toekomst te bieden. Zoals je wellicht vaker hoort, in de techniek is een enorm tekort en dit zal de komende 25 jaar niet veranderen. Sterker nog, de wereld gaat steeds meer om techniek draaien.
In deze functie kom jij te werken in een hechte organisatie, waarbij de eigenaar zelf ook nog met de schroevendraaier op locatie bezig is. Kortom iedereen is hier gelijk.

Uiteraard hebben wij jou ook prima arbeidsvoorwaarden te bieden, namelijk:

- Salaris tussen de EUR2200,- en EUR2700,- afhankelijk van kennis en ervaring;
- Een opleiding met een goede balans tussen leren op de vloer en op een cursus;
- Ruimte om af en toe een betaald een overuur te maken;
- Na jouw eerste contract ontvang jij een eigen bus voor woon-werk verkeer, tot die tijd ontvang jij EUR0,19 reiskosten;
- Fulltime baan direct in dienst bij het bedrijf met uitzicht op een vast contract voor onbepaalde tijd;
- Kwalitatief gereedschap;
- Het bedrijf is onlangs gevestigd in een splinternieuw bedrijfspand.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent