Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Je gaat aan de slag als magazijnmedewerker waarbij je verschillende taken uitvoert. De onderdelen van de producten (voornamelijk ziekenhuisbedden en stoelen) komen binnen in het magazijn, het is jouw taak om deze onderdelen te lossen en een juiste plek te geven in het magazijn. Wanneer de producten in elkaar zijn gezet in de assemblage is het jouw taak om deze producten te controleren en van a tot z klaar te maken voor transport naar binnen- en buitenland. Een stukje administratie en het inboeken van de producten hoort hier ook bij. Soms worden producten gepakt met behulp van een reachtruck. Ook ben je bezig met orderpicken en het afgaan van pakbonnen.

Wat wij bieden

  • Afwisselende werkzaamheden in een rustige en schone omgeving
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Goede werksfeer met fijne collega's

Wat wij vragen

  • Een logistieke achtergrond met de daarbij behorende logistieke kennis en vaardigheden
  • In het bezit van een reachtruckcertificaat of vrachtwagen is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt, produceert en implementeert jouw toekomstige werkgever hygiëne- en transferoplossingen. Vanuit de passie voor het vak vinden ze al vier decennia steeds de ideale oplossingen die de capaciteiten en mogelijkheden van de gebruikers ondersteunen. Er wordt gestreefd naar een optimale zorgomgeving. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Binnen het bedrijf heerst een fijne, Brabantse sfeer waardoor je er al snel thuis voelt. Enthousiasme en humor vinden jouw toekomstige collega's erg belangrijk op de werkvloer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau