Luba Uitzendbureau

Reachtruckchauffeur

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij gaat aan de slag als reachtruckchauffeur bij een mooie, grote en groeiende organisatie. Jij helpt bij het bijvullen en plaatsen van nieuwe voorraad in het magazijn. Je zorgt dat dit netjes en veilig op de juiste plek komt te staan. Daarbij help je ook met het verzendklaar maken van orders. Als jij het wat rustiger hebt, help je met orderpicken of laden en lossen van de vrachtwagens. Dit doe jij in een lekkere koele omgeving van 3 graden. Uiteraard krijg jij bedrijfskleding om warm te blijven!

Als een hecht en gezellig team zorgen jullie ervoor dat het werk af is aan het einde van je dienst. Je werkt in 2-ploegen met werktijden van 7.00-16.00 uur en van 15.00 tot 00.00 uur. Het kan wel eens uitwijken naar 18.00-03.00 uur. Natuurlijk krijg je hier ook gewoon toeslag voor!

Wat wij bieden

  • Een bruto uurloon van ?12,18 + ploegentoeslag en ATV = ?13,41
  • Een gezellig en gemotiveerd team
  • Bij goed functioneren is er uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf

Wat wij vragen

  • Ervaring als reachtruckchauffeur, bij voorkeur in een distributiecentrum
  • Geldig reachtruckcertificaat
  • Bereid om in een gekoelde omgeving te werken
  • Je werkt nauwkeurig en efficiŽnt
  • Goede kennis van de Nederlandse- en/of Engelse taal

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationaal logistiek bedrijf met een lange geschiedenis. Op meerdere locaties in Nederland hebben zij locaties, waarvan 1 in Bodegraven. Ze bezitten een gigantische opslag. Ze zijn gespecialiseerd in het vervoeren en opslaan van gekoelde levensmiddelen. Bij goed functioneren is het mogelijk om een vast contract te krijgen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau