Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Een leuke functie waarbij je ervoor zorgt dat alle spullen intern van en naar de juiste plaats worden gebracht met behulp van een reachtruck. Jij bent de spin in het web: door tijdige aan- en afvoer van grondstoffen zorg jij ervoor dat het productieproces op rolletjes verloopt. Ook ben jij de schakel tussen de inpakafdeling en de afdeling uitgaande goederen. Zonder jou zijn de bestelde artikelen niet op tijd bij de klant. Jij bent dus eigenlijk onmisbaar. Omdat het werk hier dag en nacht doorgaat werk je mee in het 5 ploegenrooster.

Wat wij bieden

  • Ploegentoeslag van 27,5% over alle gewerkte uren
  • Een baan binnen een mooie organisatie waar een goede (werk)sfeer heerst
  • Werken bij een bedrijf waar volop mogelijkheden liggen voor de toekomst

Wat wij vragen

  • In het bezit van een geldig reachtruck certificaat
  • Willen werken in de 5-ploegendienst
  • In het bezit van een geldig heftruck certificaat is een pré

Over het bedrijf

Bij jouw nieuwe werkgever zet iedereen zich dagelijks in om mensenlevens te redden of te verlengen met de productie van kunststofproducten voor de verpakking van infusie-, transfusie- en dialysevloeistoffen. De productie van kunststof halffabricaten staat centraal. Deze halffabricaten worden uiteindelijk gebruikt om bijvoorbeeld bloed- en infuuszakken te maken. Jij en je collega's worden erdoor gedreven om dagelijks een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau