Luba Uitzendbureau

Timmerman

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat werken in een veelzijdige functie. De projecten beginnen in de loods in Hoogkarspel. Hier werk je met elkaar aan mooie projecten voor de stands van diverse bedrijven op internationale beurzen en evenementen. Als de basis klaar is en het klaar is voor het opbouwen kom je op alle mooie beurzen en evenementen voor het opbouwen van de stands. Naast standbouw is dit bedrijf ook gespecialiseerd in de houtskeletbouw. Dit betekent dat jij lekker veel afwisseling hebt in je werk. Vandaag werk je aan een mooie stand voor op het circuit Zandvoort tijdens het formule 1 event en morgen ben je weer druk met het maken van tiny houses voor een vakantiepark of een tv programma.

Kortom heel veel afwisseling binnen je werk. Het ook gewaardeerd als je meedenkt. Want misschien heb jij wel het gouden idee om de processen slimmer of beter aan te pakken. Dit horen ze graag binnen het bedrijf. Jouw werkwijze kenmerkt zich door een grote dosis doorzettingsvermogen en motivatie samen met een vleug humor, want een grapje op zijn tijd wordt gewaardeerd.

Over het bedrijf

Jouw toekomstig werkgever is een veelzijdig bedrijf binnen de houtbouw. Van houtskeletbouw tot interieurbouw en van standbouw tot het opbouwen van grote evenementen. Dit gebeurd allemaal binnen dit bedrijf. De afdeling van houtskeletbouw werkt volledig met duurzame en ecologische materialen. Jouw toekomstige collega's gaan iedere dag vol trots aan het werk. Trots op de mooie producten die gemaakt worden en trots op de resultaten die hieruit

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau