Luba Uitzendbureau

Dakbestrater

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Bovenkarspel
9 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat samen met je collega op pad voor het aanleggen van dakterrassen of een parkeerdek. Jullie werkdag begint samen in de bus onderweg naar het project van die dag. Eenmaal aangekomen op de bouwplaats zorg jij dat je de juiste beschermingsmiddelen draagt en kun je aan de slag. Je controleert of de materialen juist aangekomen zijn en zet alles klaar om zo efficiŽnt mogelijk te werken. Uiteraard controleren jullie altijd de ondergrond waar je op aan het werk gaat en eventuele bestaande beschadigingen of afwijkingen meld je direct telefonisch aan de projectleider. Je gaat de onderlaag uitzetten en vervolgens worden hierop de tegels gelegd. Tegels zaag je pas waar nodig. Je maakt voornamelijk gebruik van een zaagmachine, slijptol, laser en een waterpas. Aan het einde van de dag zorg je dat de werkplek weer netjes achtergelaten wordt en ga je samen met je collega weer naar huis.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is in Nederland marktleider in publieke bestrating met straatbepalende oplossingen voor een aantrekkelijke, veilige, toegankelijke en duurzame leefomgeving. Jouw toekomstige werkgever is de enige producent van betonnen bestratingsmaterialen met alle drie de productiemethoden onder ťťn dak. Met als vlaggenschip de sterk uitgebreide productielocatie in Amsterdam, waar zowel betonnen banden, tegels als stenen worden geproduceerd. Dagelijks rijden er gemiddeld 45 vrachtwagens om de betonnen bestratingsproducten en prefab elementen tijdig en compleet op elke gewenste eindbestemming te brengen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau