Luba Uitzendbureau

(Hulp-)Monteur dakbeveiliging

 • Vacature
VMBO
 • Zuid-Holland
Zwijndrecht
1 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je gaat samen met je collega's het dak op. Je bevestigt de dakbeveiliging aan de constructie onder de dakbedekking. Vervolgens gaat hier weer een dakbedekking laag over en wordt alles netjes gemonteerd.

De opdrachtgevers zitten door heel Nederland en je bent iedere dag voorzien van een mooi uitzicht! Om de materialen op de juiste plaats te krijgen zul je ook veel moeten tillen en sjouwen. De materialen of betonblokken kunnen namelijk zwaar zijn. Een beetje spierballen zijn dus wel handig.

Soms maak je lange dagen om bij de klant op locatie te komen, hier krijg je wel goed voor betaald. En pak jij alles snel op? Dan kun je doorgroeien naar 2e en 1e monteur.

Wat wij bieden

 • Je kunt doorgroeien naar 2e en 1e monteur
 • Als bijrijder krijg je de terugreis betaald, als chauffeur de heen en terugreis!
 • Je uurloon is afhankelijk van je ervaring maar je maakt veel uren, zo'n 40 tot 46 uur per week, hier schrijf je overuren voor. Samen met je toeslag tikt dit lekker aan!
 • CAO Klein Metaal
 • Je werktijden zijn meestal van 05:30/06:00 tot 16:00 uur. Je bent dus lekker vroeg thuis!

Wat wij vragen

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs
 • Je bent van nature iemand die initiatief neemt
 • Als je al technische ervaring hebt als timmerman of werken op hoogte is dat een dikke pré!
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkt namelijk aan iemand anders zijn veiligheid

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is zowel leverancier als producent van valbeveiligingsproducten. Er zijn ongeveer 15 werknemers in dienst en is gevestigd in Zwijndrecht. Dit bedrijf zet zich in voor een valveilig Nederland. De risico?s die het werken op hoogte met zich meebrengen probeert dit bedrijf zo klein als mogelijk te maken.

De producten zijn van hoge kwaliteit, terwijl de prijs van deze producten gemiddeld tussen de 20-40% lager ligt dan die van concurrenten. Het assortiment is zelf ontworpen, ontwikkeld en gefabriceerd. De producten voldoen aan de voor het betreffende product relevante normen en eisen. Door de jaren heen is dit bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste en kwalitatieve sterkste bedrijven in Nederland.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau