Bouwmaat

Winkelmedewerker

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Als vakverantwoordelijk medewerker (winkelmedewerker) zorg jij ervoor dat onze (vakkrant)artikelen aantrekkelijk worden gepresenteerd. Je onderhoudt en verzorgt de schappen. Ook zorg je ervoor dat de verkoopruimte, de zaagruimte en de verfmengbalie er altijd netjes bij liggen.

Jij weet dat een representatieve vestiging direct bijdraagt aan het commerciŽle succes. Daarom zet jij de retouren, de overvoorraad en de ontvangen goederen meteen vakkundig op hun plek. Het verzamelen en klaarzetten van afhaal- en bezorgorders hoort bij je takenpakket. Verder voer je inventarisaties uit en scan je zo snel mogelijk de lege vakken. Kortom, een hele afwisselende baan!

Jouw opgeruimde karakter komt ook goed van pas bij het helpen en wegwijs maken van klanten. Zo zaag je op verzoek plaatmateriaal, meng je verf en help je klanten met het inladen van producten. Voor een tevreden klant steek jij met plezier de handen uit de mouwen.

Wat breng je mee?

Klantgerichtheid en service. Daar sta jij voor. Jij weet dat tijd geld is, ook voor onze klanten.

Je houdt dan ook van aanpakken en bent makkelijk in de omgang. Met jouw MBO werk en denkniveau heb je een goede basis, maar je bent bereid om nog veel bij te leren. Daarnaast:

  • Je vindt bouwmaterialen leuk
  • Je maakt klanten blij
  • Je vindt het leuk om in een team te werken
  • Je werkt zorgvuldig
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar en zaterdag ook, wel in overleg
  • Je hebt een hef of reachtruck certificaat of bent bereid deze te halen

Je bouwt meer op bij Bouwmaat!

Via ons eigen digitale Opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling. Leren doe je bij ons overigens elke dag. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeŽn en initiatieven te komen. Sterker nog: we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Simpelweg omdat jij zelf ook wilt blijven groeien! Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een formule die z’n gelijke in de branche niet kent. Je werktijden vallen binnen onze ruime openingstijden. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin. Daarom zeggen wij: Je bouwt meer op bij Bouwmaat.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat

Solliciteer via de button onderaan deze pagina. Wil je meer weten? Bel Lisa Verdoorn, Recruiter DSG Bouwmaten via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat