Bouwmaat

Commercieel Medewerker Buitendienst (40 upw)

Details van de functie

Logo Wat ga je doen

Wat ga je doen? Als commercieel medewerker buitendienst ben je natuurlijk op pad!

 • Je gaat naar nieuwe klanten om Bouwmaat te introduceren en vertelt hun over de producten, services en voordelen die Bouwmaat biedt
 • Je gaat met bestaande klanten in gesprek, vraagt naar hun lopende en/of te verwachten bouwprojecten, kijkt waar je ze van informatie kunt voorzien en waar je ondersteuning kunt bieden op basis van professioneel advies
 • Je zorgt samen met jouw collega verkoopadviseur binnendienst op de vestiging voor een duurzame relatie met tevreden klanten

Daarnaast bespreek je met het verkoopteam de actieproducten en de presentatie hiervan in de vestiging. Je maakt verkooprapportages om jouw collega’s uit het verkoopteam op de hoogte te brengen van jouw leads en je deelt je inzichten met de Manager Verkoop en Vestiging.

Jouw vestiging

Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. Via ons eigen digitale Opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling. Leren doe je bij ons overigens elke dag. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeŽn en initiatieven te komen. Sterker nog: we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Simpelweg omdat jij zelf ook wilt blijven groeien! Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een formule die z’n gelijke in de branche niet kent.

Je bouwt meer op bij bouwmaat

Wij bieden:

 • een salaris tussen de €2.572,32 en de €3542,97 bruto per maand op basis van een werkweek van 40 uur (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • een gedragsbonus tot maximaal 800 euro per jaar
 • een functie voor 32 tot 40 uur per week
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en 12 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • pensioenopbouw conform cao Hibin
 • volop mogelijkheden zodat jij je kunt blijven ontwikkelen en eventueel doorgroeien door middel van een groot aanbod van interne opleidingsmogelijkheden
 • Leaseauto en telefoon
 • 20% personeelskorting

Je werktijden vallen binnen onze ruime openingstijden. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin. Daarom zeggen wij: Je bouwt meer op bij Bouwmaat.

Wat breng je mee?

Je legt gemakkelijk contact, bent enthousiast en voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden. Je hebt al commerciŽle ervaring opgedaan binnen de B2B en bent minimaal in het bezit van een mbo diploma in een commerciŽle richting. Ben je ook bouwkundig onderlegd? Dan is dat een prť, maar zeker geen eis. Wel vinden we het belangrijk dat je affiniteit hebt met onze producten en services en dat je flexibel bent in je werktijden. Daarmee bedoelen we dat je aanwezig bent wanneer onze klanten dat ook zijn, zoals vroeg in de ochtend, juist later in de middag of een keer op zaterdag.

Meer informatie of direct solliciteren?

Wil jij samen met Bouwmaat aan jouw carriŤre bouwen? Solliciteer dan op de functie Commercieel medewerker buitendienst. Voor vragen kun je contact opnemen met onze Recruiter Sander Spoor via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].

Let op: nadat je gesolliciteerd hebt via de button op deze site, ontvang je een mail (check ook je spam) met daarin een link. Graag verzoeken wij je om op deze link te klikken en je sollicitatie compleet te maken. Het is noodzakelijk om beide formulieren in te vullen, zodat wij jouw sollicitatie in behandeling kunnen nemen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat