Bouwmaat

Medewerker Logistiek (40 uur)

Details van de functie

Logo Wat ga je doen

Het zorgdragen voor het picken van de te bezorgen goederen en afhaalorders. Dat is in het kort samengevat wat de rol van Logistiek Medewerker bezorgcentrum inhoudt.

De werkdag start tussen 6:30 en 9 uur ’s ochtends en is gevuld met uiteenlopende werkzaamheden. Zo zet je goederen klaar, verwerk je (online) bestellingen en de nieuw aangeleverde voorraad. Kan een klant hulp gebruiken bij het inladen van zijn bestelling, dan draai jij je hand daar niet voor om. Je bent altijd bereid om een klant te helpen.

Dat je fysiek bezig bent, is wel duidelijk. Met behulp van de heftruck, pompwagen en/of je spierballen krijg jij elke klus geklaard.

Jouw vestiging

Bij Bouwmaat Amsterdam maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. Via ons eigen digitale opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling. Leren doe je bij ons overigens elke dag. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeŽn en initiatieven te komen. Sterker nog: we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Simpelweg omdat jij zelf ook wilt blijven groeien! Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een formule die z’n gelijke in de branche niet kent.

Bouwmaat opent binnenkort de deuren van onze nieuwe vestiging in Diemen. Dat houdt in dat je wordt ingewerkt bij een andere vestiging in Amsterdam.

Je bouwt meer op bij bouwmaat

Wij bouwen graag samen aan jouw ontwikkeling. Zo kun je opleidingen volgen of doorgroeien naar een andere functie. Het contact met onze (vaste) klanten maakt deze baan nůg leuker.

Verder bieden wij:

  • Een salaris tussen de €2.058,50 en €2.317,03 bruto op basis van 40 uur
  • Een bonus op basis van persoonlijke prestaties en die van de vestiging
  • Een goede pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband
  • Korting tot 20% op het assortiment
  • Een informele werksfeer
  • Persoonlijke en inhoudelijke ontwikkelmogelijkheden door een breed aanbod aan opleidingen

Je werktijden vallen binnen onze ruime openingstijden. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin. Daarom zeggen wij: je bouwt meer op bij Bouwmaat.

Wat breng je mee?

Je bent dienstverlenend ingesteld en gericht op kwaliteit. Enige ervaring in een soortgelijke functie is fijn, maar als starter nodigen we je ook uit te solliciteren.

  • Je hebt een MBO-2 diploma in een bij voorkeur logistieke richting
  • Je bent in het bezit van een heftruck- of reachtruck certificaat of bereid deze te behalen
  • Je bent flexibel inzetbaar 40 uur per week van ma t/m zat tussen 6.30 uur en 18.00 uur.

Meer informatie of direct solliciteren?

Ben jij de Logistiek Medewerker die Bouwmaat zoekt? Solliciteer dan vandaag nog! Voor vragen kun je contact opnemen met Sander Spoor, Recruiter via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].

Let op: nadat je gesolliciteerd hebt via de button op deze site, ontvang je een mail (check ook je spam) met daarin een link. Graag verzoeken wij je om op deze link te klikken en je sollicitatie compleet te maken. Het is noodzakelijk om beide formulieren in te vullen, zodat wij jouw sollicitatie in behandeling kunnen nemen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat