Bouwmaat

Medewerker Service

Details van de functie

Logo Wat ga je doen

Als Medewerker Service ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij de balie. Aan jou de taak om hen verder te helpen en eventueel de juiste collega in te schakelen.

Jouw werkdag start tussen 6:30 en 9 uur ‘s ochtends. Zodra de winkel opent staan als snel de eerste bezoekers aan de balie. Je helpt ze bij uiteenlopende klantvragen. Denk bijvoorbeeld bij de aanvraag van een klantenpas of voor een reservering van een aanhanger. Daarnaast handel je transacties, bestellingen, retouren en reparaties af. En gaat de telefoon? Dan neem je deze ook aan. En er is meer. Op administratief gebied bied jij de nodige ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan het beantwoorden van e-mails en het opstellen van offertes. Jij vervult hierin een coördinerende rol. Deze variatie in taken zorgt ervoor dat jouw dag nooit hetzelfde is.

Jouw vestiging

Bouwmaat opent binnenkort de deuren van onze nieuwe vestiging in Diemen. Dat houdt in dat je ingewerkt wordt bij een andere vestiging in Amsterdam.

Je bouwt meer op bij bouwmaat

  • Een salaris tussen de € 2.068,60 en €2.432,83 o.b.v. 40 uur
  • Een functie voor 24-40 uur per week
  • Een goede pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op o.b.v. fulltime dienstverband
  • Tot 20% korting op het assortiment
  • Een informele werksfeer
  • Persoonlijke en inhoudelijke ontwikkelmogelijkheden door een breed aanbod aan opleidingen

Wat breng je mee?

  • Minimaal mbo-3 werk- en denkniveau
  • Een afgeronde mbo-4 opleiding in de richting van hospitality of facility heeft de voorkeur.

Daarnaast ben je nauwkeurig, vind je het leuk om een ander te helpen en houd jij je hoofd koel wanneer er meerdere bezoekers op jou staan te wachten.

Meer informatie of direct solliciteren?

Ben jij de Servicemedewerker die Bouwmaat zoekt? Solliciteer dan vandaag nog op de functie van Medewerker Service! Voor vragen kun je contact opnemen met Sander Spoor, Recruiter via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].

Let op: nadat je gesolliciteerd hebt via de button op deze site, ontvang je een mail (check ook je spam) met daarin een link. Graag verzoeken wij je om op deze link te klikken en je sollicitatie compleet te maken. Het is noodzakelijk om beide formulieren in te vullen, zodat wij jouw sollicitatie in behandeling kunnen nemen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat