Bouwmaat

Teamleider Logistiek Schiedam

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Als Teamleider Logistiek bij Bouwmaat Schiedam ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor alle logistieke activiteiten op de vestiging. Zo zijn er inkomende, uitgaande en retour te zenden materialen die verwerkt moeten worden, schappen die gevuld moeten worden en schappen die omgebouwd moeten worden.

Jouw verantwoordelijkheden als Teamleider Logistiek:

 • Je stelt de werkplanning op
 • Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden goed worden uitgevoerd
 • Je ontvangt en vertaalt managementinformatie naar jouw team
 • Je zorgt voor een correcte afhandeling van de administratie van jouw afdeling
 • Je geeft leiding aan een betrokken team, maar steekt zelf ook de handen uit de mouwen als meewerkend voorman

Jouw vestiging

Bouwmaat Schiedam is een XL-vestiging. Dat betekent dat het meest uitgebreide aanbod van producten in de vestiging ligt. Met een team van 40 collega’s sta je klaar voor onze klanten. Hl vroeg, mt koffie en een luisterend oor. Of vrijdag einde werkdag, om samen dat welverdiende weekend in te luiden. Bij Bouwmaat Schiedam zijn we er voor de echte professionals die altijd onderweg zijn met hun bus. Die van klus naar klus gaan en onderweg hun materialen aanvullen. En die nog even snel goed advies willen. Voor hen zijn wij de basis waar hun hele werkdag omheen draait.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat

Bij Bouwmaat kom je terecht in een ambitieus en professioneel team. Betrokkenheid en collegialiteit vinden we belangrijk, want daarmee maken we buiten n binnen het verschil. Daarom investeren wij in jouw groei en ontwikkeling. Door ons ruime aanbod aan opleidingen en trainingen, maar ook door jou de ruimte te geven om met nieuwe ideen en initiatieven te komen. En daarom zeggen wij: Je bouwt meer op bij Bouwmaat. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin:

 • Een salaris tussen de €2.272,32 en €3.542,97 bruto o.b.v. 40 uur
 • Een functie voor 40 uur per week
 • Een goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op o.b.v. fulltime dienstverband
 • Tot 20% korting op het assortiment

Wat breng je mee?

Je neemt graag het voortouw en weet hoe je jouw team kunt motiveren. Je werkt resultaatgericht, maar hebt altijd oog voor onze klanten en jouw team.

Daarnaast:

 • Heb je een MBO4 opleiding afgerond, bijvoorbeeld in de richting van logistiek of management
 • Heb je relevante werkervaring als leidinggevende en weet je hoe je jouw medewerkers coacht en begeleidt in hun ontwikkeling

Meer informatie of direct solliciteren?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie Teamleider Logistiek en wil je meer weten? Solliciteer dan direct of neem contact op met Ellen de Lange, onze recruiter, via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat