Bouwmaat

Supply Chain Co÷rdinator

Details van de functie

Logo Wat breng je mee?

Dat jij in alles wat je doet de klant als uitgangspunt neemt, vinden wij belangrijk. Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en bent een echte teamplayer. Samen krijg je meer voor elkaar.

Dat je goed binnen het team past, vinden wij belangrijker dan jouw werkervaring. De kneepjes van ons vak, leren we je graag. Daarnaast krijg jij een leuke en afwisselende werkplek binnen een gezonde organisatie.

Verder vragen wij:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Relevante werkervaring in de logistieke dienstverlening of met een webshop is een pre.

Ben jij de onmisbare schakel in onze Supply Chain? Heb je een passie voor logistiek, klanten blij maken en houd je van afwisselend werk?

Wat krijg je terug?

Het team

Als onderdeel van de afdeling Supply Chain Management werk je nauw samen met 4 collega Supply Chain Co÷rdinatoren. Elke dag trappen jullie gezamenlijk de dag af. Een koffiemoment om te bespreken wat er die dag op de planning staat en wie wat oppakt. Als team weten wij met diverse specialismen alle klussen te klaren.

Een goede werksfeer en collega’s die iets voor elkaar over hebben, zijn kenmerkend voor het team.

Ook nu we veelal vanuit huis werken gaat dit erg goed. Er is belangstelling voor elkaar en we leven met elkaar mee indien nodig.

Verder bieden wij:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.750,- en € 3.450,- op basis van 40 uur per week;
 • Een arbeidsovereenkomst voor 32 tot 40 uur per week;
 • Bonus tot 10% bij goed presteren;
 • Reiskosten en een thuiswerkvergoeding;
 • Pensioenregeling, waarbij je zelf flexibel kunt sparen;
 • 26 vakantiedagen en nog eens 3 dagen als je niet ziek bent geweest;
 • Korting op alle artikelen die we verkopen;
 • Familiaire werksfeer waar ruimte is voor borrels en wordt stilgestaan bij jubileums en andere bijzondere momenten;
 • Als je sportief bent kun je in de zomermaanden iedere dinsdag op de racefiets mee een rondje fietsen;
 • Allerlei cursussen die je kunt volgen via Bouwplaats, ons digitale opleidingshuis.
 • Flexibel thuis en op kantoor werken, volgens ons hybride werkbeleid;

Wat ga je doen?

Jij, de Supply Chain Co÷rdinator, bent samen met het team 5 verantwoordelijk voor de totale goederenstroom van (online) bestellingen vanuit leveranciers naar de Bouwmaat vestiging of zakelijke klant in Nederland. Daarnaast zorg je voor een optimale operatie in ons logistiek centrum (uitbesteed bij Ceva Logistics). Op deze manier draag jij bij aan het succes van Bouwmaat.

Hoe je dit doet? Je voert controles uit door in het systeem te kijken naar openstaande orders, je checkt het orderverkeer en verwerkt meldingen die je van de transporteurs krijgt. Ook meldingen en vragen die de servicedesk niet eerstelijns op kan lossen, komen via het meldingensysteem (TOPdesk) bij jou terecht. Of het nu gaat om een beschadigd product of een pakket dat niet is aangekomen, jij onderneemt actie en zorgt voor een oplossing. Alles draait om het tevreden stellen Ún houden van klanten.

En er is meer. Met de leveranciers van de Bouwmaat artikelen onderhoud je het contact. Gaat er iets mis met de levering of zijn er facturen niet correct, dan ben jij degene die dit uitzoekt en regelt dat het wordt gecorrigeerd. Al met al een veelzijdige baan waarin jij vanuit de afdeling Supply Chain Management een belangrijke en centrale rol vervult.

Verder zijn we continu bezig met vernieuwingen en verbeteringen. Dit gaat van procesoptimalisaties tot grote strategische projecten zoals het neerzetten van een landelijk bezorgcentrum dat alle 50 vestigingen ontzorgt. Hierin zul je, afhankelijk van je ervaring, een rol in hebben. Omdat Bouwmaat een relatief klein hoofdkantoor heeft, kun je hier als individu echt het verschil maken, wat door veel collega’s als uniek wordt bestempeld.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat

Wie zijn wij?

Bouwmaat is met haar 50 vestigingen door heel Nederland, aangevuld met een webshop en app dÚ groothandel voor de vakman in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Onze producten en diensten helpen onze klanten slimmer bouwen.

Bouwmaat Nederland als franchisegever telt in totaal 115 medewerkers. Binnen een laagdrempelige, positieve en informele sfeer werkt iedereen samen om het beste resultaat te behalen. Onze cultuur, in combinatie met onze opleidingsmogelijkheden, maakt ons een aantrekkelijke werkgever. Niet voor niks is Bouwmaat n.a.v. het Werkgeversonderzoek, uitgevoerd door Effectory, uit de bus gekomen als ‘Beste Werkgever 2020-2021’.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat