Bouwmaat

Commercieel Medewerker Binnendienst

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Als Commercieel Medewerker (Binnendienst) zie je overal kansen voor onze klanten in de vestiging. Je kent de projecten van onze klanten, weet wat zij nodig hebben en brengt het beste aanbod van producten en services samen in een offerte.

Als Commercieel Medewerker (Binnendienst) staat de klantrelatie voor jou centraal:

  • Je gaat met klanten in de vestiging in gesprek, vraagt naar hun bouwprojecten en vertelt hen over de producten, services en voordelen die Bouwmaat biedt.
  • Je bent dŤ expert in onze vestiging op het gebied van verkoop
  • Je achterhaalt actief de behoefte van onze klanten om daar een passend aanbod voor te maken
  • Je zorgt voor een correcte en bijgewerkte klantenadministratie in het CRM

Daarnaast bespreek je met het verkoopteam de actieproducten en de presentatie hiervan in de vestiging. Je maakt verkooprapportages om jouw collega’s uit het verkoopteam op de hoogte te brengen van jouw leads en je deelt je inzichten met de Manager Verkoop en Vestiging.

Wat breng je mee?

Je legt gemakkelijk contact, bent enthousiast en voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden. Je hebt al commerciŽle ervaring opgedaan binnen de B2B en bent in het bezit van een mbo diploma in een commerciŽle richting. Ben je ook bouwkundig onderlegd? Dan is dat een prť, maar zeker geen eis. Wel vinden we het belangrijk dat je affiniteit hebt met onze producten en services en dat je flexibel bent in je werktijden. Daarmee bedoelen we dat je aanwezig bent wanneer onze klanten dat ook zijn, zoals vroeg in de ochtend, juist later in de middag of een keer op zaterdag.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat!

Bij Bouwmaat kom je terecht in een ambitieus en professioneel team. Betrokkenheid en collegialiteit vinden we belangrijk, want daarmee maken we buiten Ťn binnen het verschil. Daarom investeren wij in jouw groei en ontwikkeling. Door ons ruime aanbod aan opleidingen en trainingen, maar ook door jou de ruimte te geven om met nieuwe ideeŽn en initiatieven te komen. Dat betekent ook dat je kunt doorgroeien naar verschillende functies, bijvoorbeeld naar Manager Verkoop en Vestiging. En daarom zeggen wij: Je bouwt meer op bij Bouwmaat. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin:

  • Een functie voor 40 uur per week;
  • Een goede pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen in je rooster verwerkt;
  • Tot 20% korting op het assortiment

Meer informatie of direct solliciteren?

Ben jij de Commercieel Medewerker Binnendienst die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog via de button onderaan deze pagina. Wil je meer weten? Bel dan Steven, manager verkoop vestigingen Bouwmaat Leiden XL [klik hier voor het telefoonnummer]

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig, wij zijn al voorzien.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat