Bouwmaat

L&D Specialist

Details van de functie

Logo Wat breng je mee?

Jij weet dat opleiden de betrokkenheid van medewerkers vergroot. En dat laat jij graag zien ook. Je hebt niet voor niets een HBO opleiding in de richting opleidingskunde. Ook heb je kennis van het ontwikkelen van e-learnings en expertise op het gebied van kennisoverdracht. Kennis van Lectora en/of Articulate 360 is een pré. Daarnaast breng je 1 tot 3 jaar ervaring mee in een soortgelijke functie. Verder verwachten wij dat je past bij de Bouwmaatwaarden:

* Vindingrijk

* Gedreven

* Persoonlijk betrokken

* Professioneel

* Daadkrachtig

Wat krijg je terug?

Het team

Als onderdeel van het HR team werk je nauw samen met de L&D Adviseur en 2 HR Adviseurs. Het team wordt aangestuurd door de HR manager. Twee keer per week trappen jullie gezamenlijk de dag af. Een koffiemoment om met elkaar bij te praten en te bespreken wat er die dag op de planning staat en wie wat oppakt. Als team weten wij met diverse specialismen alle klussen te klaren.

Een goede werksfeer en collega’s die iets voor elkaar over hebben, zijn kenmerkend voor het team.

Ook nu we veelal vanuit huis werken gaat dit erg goed. Er is belangstelling voor elkaar en we leven met elkaar mee indien nodig.

Verder bieden wij:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.775,- en 3.475,- op basis van 40 uur per week;
 • Een arbeidsovereenkomst voor 32 tot 40 uur per week;
 • Bonus tot 12% bij goed presteren; waarvan de helft gegarandeerd.
 • Reiskosten en een thuiswerkvergoeding.
 • Mobiele telefoon, laptop en faciliteiten om je thuiswerkplek in te richten.
 • Pensioenregeling, waarbij je zelf flexibel kunt sparen;
 • 26 vakantiedagen en nog eens 3 dagen als je niet ziek bent geweest;
 • Korting op alle artikelen die we verkopen;
 • Informele werksfeer waar ruimte is voor borrels en uitjes georganiseerd door de actieve medewerkersvereniging;
 • Als je sportief bent kun je in de zomermaanden iedere week op de racefiets mee een rondje fietsen;
 • Allerlei cursussen die je kunt volgen via Bouwplaats, ons digitale opleidingshuis.
 • In het kader van duurzame inzetbaarheid bieden we je een gepersonaliseerd vitaliteitsprogramma
 • Flexibele werkuren af te stemmen op je professionele en privé behoeften, waarbij je het merendeel van je tijd doorbrengt in een omgeving waarin jij de beste prestaties levert.

Wat ga je doen?

Als L&D Specialist ben jij dé expert op het gebied van blended en digitaal leren. Jij maakt de praktische vertaalslag van wensen en behoeften van de Bouwmaatformule naar trainingsinterventies. Daarbij zoek je voortdurend naar nieuwe werkvormen. Een kennisbank, video’s en games; je zet deze en andere instrumenten probleemloos in om het kennisniveau op het gebied van ons assortiment te verhogen.

Jij ontfermt je over ons Learning Management Systeem. Met als doel om alle Bouwmaatmedewerkers een platform te bieden voor ontwikkeling. Daarbij zorg je voor een breed scala aan (digitale) producttrainingen in samenwerking met de categoriemanagers. Jij coördineert de content en zorgt dat externe partijen juist geďnformeerd worden. Je bewaakt de kwaliteit. Waar nodig organiseer en verzorg je zelf trainingen.

Bovendien initieer je verbetervoorstellen op het gebied van training en ontwikkeling. Van jouw scherpte kunnen we allemaal leren!

Je bouwt meer op bij Bouwmaat

Wie zijn wij?

Bouwmaat is met haar 50 vestigingen door heel Nederland, aangevuld met een webshop en app dé groothandel voor de vakman in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Onze producten en diensten helpen onze klanten slimmer bouwen.

Bouwmaat Nederland als franchisegever telt in totaal 120 medewerkers. Binnen een laagdrempelige, positieve en informele sfeer werkt iedereen samen om het beste resultaat te behalen. Onze cultuur, in combinatie met onze opleidingsmogelijkheden, maakt ons een aantrekkelijke werkgever. Niet voor niks is Bouwmaat n.a.v. het Werkgeversonderzoek, uitgevoerd door Effectory, uit de bus gekomen als ‘Beste Werkgever 2020-2021’.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat