Bouwmaat

Kassamedewerker

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Als Medewerker Kassa maak je het bezoek van onze klanten compleet. Je staat achter de kassa en zorgt er door jouw vriendelijke service voor dat onze klanten met een tevreden gevoel de deur uit lopen. Je helpt klanten bij het afrekenen en het retourneren van producten en attendeert hen op de acties in de vestiging. Ook houd je de koffiehoek netjes en open je de kassa als je start in de ochtend.

Wat breng je mee?

Je bent klantvriendelijk ingesteld en gericht op kwaliteit. Je hebt ervaring binnen een klantgerichte functie en vindt het leuk om elke klant met enthousiasme te helpen. Je bent zowel doordeweeks als op zaterdag beschikbaar om te werken voor 16 tot 24 uur in de week.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat!

Bij Bouwmaat kom je terecht in een ambitieus en professioneel team. Betrokkenheid en collegialiteit vinden we belangrijk, want daarmee maken we buiten Ťn binnen het verschil. Daarom investeren wij in jouw groei en ontwikkeling. Door ons ruime aanbod aan opleidingen en trainingen, maar ook door jou de ruimte te geven om met nieuwe ideeŽn en initiatieven te komen. Dat betekent ook dat je kunt doorgroeien naar verschillende functies, zoals Medewerker Service, Teamleider Kassa en Service en Manager Logistiek en Service. En daarom zeggen wij: Je bouwt meer op bij Bouwmaat. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin:

  • Een parttime baan van 16 tot 24 uur, samen kijken we wat past;
  • Een salaris volgens Hibin CAO;
  • Een goede pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • 12 ATV dagen verwerkt in je rooster op basis van een fulltime dienstverband;
  • Aandelenmogelijkheden;
  • Tot 20% korting op het assortiment

Contact!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie Medewerker Kassa en wil je meer weten? Solliciteer dan direct of neem contact op met Lisa Verdoorn, onze recruiter, via [klik hier voor het telefoonnummer] . Benieuwd naar al onze vacatures? Bekijk dan het totale overzicht op www.werkenbijbouwmaat.nl/DSG
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat