Bouwmaat

Winkelmedewerker Zoetermeer - tijdelijke parttime functie

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Als Winkelmedewerker steek je met veel plezier de handen uit de mouwen voor onze klanten. Je helpt klanten met het mengen van verf, het zagen van plaatmateriaal en het inladen van producten. Uiteraard zorg je ervoor dat de afdelingen er opgeruimd en netjes uitzien na gebruik, maar ook de schappen zijn jouw verantwoordelijkheid. Je verzamelt afhaal- en bezorgorders, zodat ze klaarstaan voor onze klanten om opgehaald te worden. Daarnaast verwerk je de retouren, extra voorraad en de ontvangen goederen op de juiste plek.

Dit is een tijdelijke functie in onze vestiging Zoetermeer. Dat betekent dat je een contract krijgt voor een half jaar en dat we vanuit daar verder kijken naar de mogelijkheden.

Jouw vestiging

Bij Bouwmaat Zoetermeer sta je met een team van 30 collega’s klaar voor onze klanten. Hééél vroeg, mét koffie en een luisterend oor of juist einde werkdag. In Zoetermeer zijn we er voor de echte professionals die altijd onderweg zijn met hun bus. Die van klus naar klus gaan en onderweg hun materialen aanvullen. En die nog even snel goed advies willen. Voor hen zijn wij de basis waar hun hele werkdag omheen draait.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat

Bij Bouwmaat kom je terecht in een ambitieus en professioneel team. Betrokkenheid en collegialiteit vinden we belangrijk, want daarmee maken we buiten èn binnen het verschil. Daarom investeren wij in jouw groei en ontwikkeling. Door ons ruime aanbod aan opleidingen en trainingen, maar ook door jou de ruimte te geven om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen. Dat betekent ook dat je kunt doorgroeien naar verschillende functies, bijvoorbeeld naar Teamleider Logistiek of Manager Logistiek en Service. En daarom zeggen wij: Je bouwt meer op bij Bouwmaat. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin:

  • Een tijdelijke functie voor 24 uur per week
  • Een salaris tussen de €1.204 en €1.356 bruto op basis van 24 uur
  • Een goede pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op o.b.v. fulltime dienstverband
  • Tot 20% korting op het assortiment

Wat breng je mee?

Je vindt het leuk om zowel met klanten als de winkelpresentatie bezig te zijn. Je bent dienstverlenend ingesteld en gericht op kwaliteit. Je hebt ervaring binnen een logistieke functie of wilt je hierin ontwikkelen.

We verwachten dat je flexibel bent in je werktijden. Daarmee bedoelen we dat je aanwezig bent wanneer onze klanten dat ook zijn, zoals vroeg in de ochtend, juist later in de middag of een keer op zaterdag. Ook is het voor deze functie belangrijk dat je bereid bent je heftruck- of reachtruck certificaat te behalen, als je deze nog niet hebt.

Meer informatie of direct solliciteren?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie Winkelmedewerker en wil je meer weten? Solliciteer dan direct of neem contact op met Ellen de Lange, onze recruiter, via [klik hier voor het telefoonnummer] . Benieuwd naar al onze vacatures? Bekijk dan het totale overzicht op www.werkenbijbouwmaat.nl.

Let op: nadat je gesolliciteerd hebt via de button op deze site, ontvang je een mail (check ook je spam) met daarin een link naar een aanvullend sollicitatieformulier. Vul dit formulier ook in om je sollicitatie compleet te maken.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat