Bouwmaat

Commercieel Medewerker Buitendienst

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Als commercieel medewerker buitendienst ga je natuurlijk op pad:

  • Je gaat naar nieuwe klanten met een contractvoorstel, naar bestaande klanten die bezig zijn met hun volgende bouwproject en naar klanten die Bouwmaat nog niet kennen.
  • Je gaat met klanten in gesprek, vraagt naar hun bouwprojecten en vertelt hen over de producten, services en voordelen die Bouwmaat biedt.
  • Je zorgt samen met jouw collega verkoopadviseur op de vestiging voor een duurzame relatie met tevreden klanten.

Daarnaast bespreek je met het verkoopteam de actieproducten en de presentatie hiervan in de vestiging. Je maakt verkooprapportages om jouw collega’s uit het verkoopteam op de hoogte te brengen van jouw leads en je deelt je inzichten met de Manager Verkoop en Vestiging.

Jouw vestiging

Bij Bouwmaat Dordrecht zijn we de steun en toeverlaat voor de vakman in de bouw: professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Wij staan daarbij voor slimmer bouwen. Met professioneel advies en met een breed assortiment producten.

Het verkoopteam bestaat uit twee verkoopadviseurs en wordt ondersteund door de collega’s op de vestiging. Je werkt nauw samen met de Manager Verkoop en Vestiging, die ook verantwoordelijk is voor het verkoopteam.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat

Bij Bouwmaat kom je terecht in een ambitieus en professioneel team. Betrokkenheid en collegialiteit vinden we belangrijk, want daarmee maken we buiten Ťn binnen het verschil. Daarom investeren wij in jouw groei en ontwikkeling. Door ons ruime aanbod aan opleidingen en trainingen, maar ook door jou de ruimte te geven om met nieuwe ideeŽn en initiatieven te komen. En daarom zeggen wij: Je bouwt meer op bij Bouwmaat. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin:

  • Een salaris tussen de € 2.448,38 en € 3.372,25 bruto o.b.v. 40 uur
  • Een functie voor 40 uur per week
  • Een telefoon van de zaak
  • Een goede pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
  • Tot 20% korting op het assortiment

Wat breng je mee?

Je legt gemakkelijk contact, bent enthousiast en voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden. Je hebt al commerciŽle ervaring opgedaan binnen de B2B en bent in het bezit van een mbo diploma in een commerciŽle richting. Ben je ook bouwkundig onderlegd? Dan is dat een prť, maar zeker geen eis. Wel vinden we het belangrijk dat je affiniteit hebt met onze producten en services.

Meer informatie of direct solliciteren?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie Commercieel Medewerker Buitendienst en wil je meer weten? Solliciteer dan direct of neem contact op met Ellen de Lange, onze recruiter, via [klik hier voor het telefoonnummer] .

Let op: nadat je gesolliciteerd hebt via de button op deze site, ontvang je een mail (check ook je spam) met daarin een link naar een aanvullend sollicitatieformulier. Vul dit formulier ook in om je sollicitatie compleet te maken.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat