Bouwmaat

Hulpkracht

Details van de functie

Logo Jij weet waar je voor gaat

Als Hulpkracht zorg jij ervoor dat onze schappen er netjes, gevuld en verzorgd bij liggen. Daarnaast zorg je ook dat de zaagruimte, de verf-mengbalie, de verkoopruimte en het buitenterrein opgeruimd en schoon blijft.

Een goede presentatie van producten bevordert de verkoop. Je kijkt dan ook goed om je heen en ziet meteen waar jouw inzet nodig is. Verder verzamel je afhaal- en bezorgorders en zet deze klaar voor controle of maakt ze gereed voor verzending. Klanten ben je uiteraard ook graag behulpzaam. Zo zaag je op verzoek plaatmateriaal, meng je verf en help je bij het inladen van producten.

Jij weet waar je voor staat

Klantgerichtheid. Daar sta je voor. Jij weet dat klanten op ons bouwen! Je hebt interesse in bouwmaterialen en bent bereid om nog veel bij te leren. Daarnaast:

  • Je werkt zorgvuldig
  • Je vindt het leuk om in een team te werken
  • Je bent flexibel inzetbaar

Weten wat werken bij Bouwmaat betekent?

Bij Bouwmaat zijn wij steun en toeverlaat voor de vakman in de bouw: professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Wij staan daarbij voor slimmer bouwen. Met professioneel advies. En met een breed assortiment producten.

Je maakt deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. Via ons eigen digitale Opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeŽn en initiatieven te komen. Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een formule die z’n gelijke in de branche niet kent. Je werktijden vallen binnen onze ruime openingstijden. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin.

Zo kun je solliciteren

Weet je zeker dat jij de Hulpkracht bent die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog via de button onderaan deze pagina.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat