Bouwmaat

Commercieel Medewerker Binnendienst

Details van de functie

Logo Jij weet waar je voor gaat

Als commercieel medewerker binnendienst neem jij de verkoop van producten en diensten in de vestiging voor je rekening. Je vindt het mooi om met klanten over hun projecten en bouwtekeningen te praten. Aan de hand daarvan geef je advies en informatie over de toepassing en verwerking van producten.

Jij weet dat klanten warme relaties worden wanneer je ze echt verder helpt. Dat doe je door rondleidingen te geven, passende offertes op te stellen, ontvangen klantpassen na te bellen en klanten te assisteren bij online bestellingen. Ook in het onderhouden van relaties ben je sterk.

Je zorgt voor de opvolging van klanten die sterk dalen of groeien in omzet. Je signaleert potentiŽle bonusklanten, en bent net zo voortvarend in het correct afhandelen van klachten.

Om de verkoop in de vestiging een impuls te geven bedenk je ideeŽn voor lokale acties en social media uitingen en voer je landelijke campagnes en lokale acties uit. Ook draag je bij aan een goede verkoopadministratie, stel je assortimentstoevoegingen voor en lever je informatie aan voor het commercieel jaarplan. Alles voor een maximale omzet!

Jij weet waar je voor staat

Passie en vakmanschap. Daar sta jij voor. Je hebt een MBO opleiding afgerond, bij voorkeur in een commerciŽle of een bouwkundige richting en minimaal 2 jaar ervaring in een commerciŽle functie. Daarnaast:

  • Begrijp je de vakman in de bouw
  • Is verkopen je tweede natuur
  • Zijn je sociale vaardigheden goed ontwikkeld
  • Heb je een echte winnaarsmentaliteit

Weten wat werken bij Bouwmaat betekent?

Bij Bouwmaat zijn wij steun en toeverlaat voor de vakman in de bouw: professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Wij staan daarbij voor slimmer bouwen. Met een breed assortiment producten en professioneel advies.

Je maakt deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. Via ons eigen digitale Opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeŽn en initiatieven te komen. Sterker nog: we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een formule die z’n gelijke in de branche niet kent. Je werktijden vallen binnen onze ruime openingstijden. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin.

Daarom zeggen wij: Je bouwt meer op bij Bouwmaat.

Zo kun je solliciteren

Weet je zeker dat jij de commercieel medewerker binnendienst bent die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog via de button onderaan deze pagina.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat