Bouwmaat

medewerker service

Details van de functie

Logo wat ga je doen?

Jij weet dat service begint met een glimlach. Die zien we dan ook graag wanneer je de klanten ontvangt bij de entree of aan de balie en het inkomende telefoonverkeer coŲrdineert. Met hetzelfde enthousiasme neem je retouren en reparaties in, verwerk je de inkomende en uitgaande post. Representativiteit staat bij jou hoog in het vaandel!

Jouw passie voor klanten en service blijkt verder uit jouw bijdrage op administratief gebied.

Je muteert klantgegevens in het verkoopsysteem, verwerkt aanvragen van (nieuwe) klantpassen en ondersteunt de verkoopadviseurs. Onder andere bij het maken van offertes, de orderadministratie en correspondentie met klanten en toeleveranciers. Mensen helpen is nu eenmaal je tweede natuur.

Wat breng je mee?

Service- en klantgerichtheid. Daar sta jij voor. Jij weet dat oprechte belangstelling de basis is van goed klantcontact. Je bent makkelijk in de omgang, representatief en leergierig. Je hebt al een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in een administratieve richting (hospitality / facilities). Daarnaast heb je al wat ervaring opgedaan met administratieve werkzaamheden.

Daarnaast:

  • Ben je servicegericht en begrijp je de klant, je maakt klanten blij!;
  • Ben je goed in samenwerken in een team, jij bent dť verbinder en bekijkt alles van de positieve kant.

Je werkt 32 uur per week. Het rooster is in overleg.

Wat krijg je terug?

Bij Bouwmaat zijn wij steun en toeverlaat voor de vakman in de bouw: professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Wij staan daarbij voor slimmer bouwen. Met een breed assortiment producten en professioneel advies.

Je maakt deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. Via ons eigen digitale Opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeŽn en initiatieven te komen. Sterker nog: we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een formule die z’n gelijke in de branche niet kent. Je werktijden vallen binnen onze ruime openingstijden tussen 06:30 uur en 18:00 uur. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin.

Via ons eigen digitale Opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeŽn en initiatieven te komen. Sterker nog: we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een formule die z’n gelijke in de branche niet kent.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat

Je maakt deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in.

Eenmaal binnen bij ons is het goed vertoeven. Medewerkers blijven graag bij ons werken. Wil je dat ook? Dan waarderen we het als je reageert!

Wil je direct meer weten? Stuur dan een appje of bel naar Lisa, Recruiter DSG Bouwmaten, [klik hier voor het telefoonnummer] of bel Ronald Lissenberg, Manager verkoop vestigingen via [klik hier voor het telefoonnummer] .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig, wij zijn al voorzien.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat