Bouwmaat

Winkelmedewerker

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Als winkelmedewerker bij Bouwmaat ben jij de collega die de klant begrijpt en kun jij de klant voorzien van juiste informatie. De klant weet waar hij of zij aan toe is en wordt op het juiste moment voorzien van voldoende voorraad voor de klus. Je zorgt voor een optimale en schone schappresentatie.

Daarnaast help je mee met het inladen van inkopen van de klant. Je wijst klanten op extra services zoals het zagen van plaatmaterialen en het mengen van verf en voert deze services ook uit voor de klant.

Samen met jouw collega's maak je van deze vestiging een thuis voor elke vakman of vrouw die zijn/haar inkopen komt doen!

Jouw vestiging

Bij Bouwmaat zijn wij steun en toeverlaat voor de vakman in de bouw: professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Wij staan daarbij voor slimmer bouwen. Met professioneel advies. En met een breed assortiment producten.

Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. Dat betekent dat je ook kunt doorgroeien, ben je benieuwd? Dat bespreken we in het gesprek!

Je bouwt meer op bij Bouwmaat!

Jij weet met jouw persoonlijke betrokkenheid en gedrevenheid het verschil te maken voor de klant. Je denkt vanuit de klant en biedt met jouw scherpe blik de juiste service. Omdat je het leuk vindt om met mensen in contact te zijn is dat voor jou appeltje eitje! Je werkt zorgvuldig en hebt een opgeruimd karakter.

Je houdt van aanpakken en kan goed zelfstandig én in teamverband werken. Met jouw MBO werk en denkniveau heb je een goede basis, je mag veel bij ons leren en door ontwikkelen en dat pak jij met jouw twee rechterhanden aan! Ook BBL studenten zijn welkom bij ons. Ervaring met bouwmaterialen is handig, maar affiniteit is voldoende als je leergierig bent. Jij bent welkom bij ons!

Wat breng je mee?

Wil jij samen met Bouwmaat aan jouw carrière bouwen? Solliciteer dan op de functie Vakverantwoordelijk medewerker.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bouwmaat Haarlem.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat