Bouwmaat

Manager Bouwmaat Sittard

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Als manager ben je verantwoordelijk voor de commerciŽle, operationele en personele resultaten van de vestiging. Je verzamelt, analyseert en vertaalt marktontwikkelingen naar een commercieel jaarplan voor de vestiging. Op basis van het jaarplan zet je lokaal commerciŽle acties uit en zorg je voor acquisitie en relatiebeheer. Je ontvangt en bezoekt klanten, maakt jaarafspraken en voert de bonusgesprekken. Je analyseert verkoopresultaten op klantniveau en organiseert vervolgacties.

Personeelsmanagement vormt ook een belangrijk onderdeel van jouw werk. Zo ben je verantwoordelijk voor een optimale bezetting op de vestiging en voor een werkklimaat waarin mensen worden gestimuleerd om zichzelf te ontwikkelen. Je voert regelmatig gesprekken met medewerkers over hun functioneren, je zorgt ervoor dat de kennis op niveau is en geeft opvolging aan de persoonlijke ontwikkelplannen.

Jouw vestiging

Bij Bouwmaat Sittard sta je met een team van 20 collega’s klaar voor onze klanten. Hťťťl vroeg, mťt koffie en een luisterend oor. Of vrijdag einde werkdag, om samen dat welverdiende weekend in te luiden. In Sittard zijn we er voor de echte professionals die altijd onderweg zijn met hun bus. Die van klus naar klus gaan en onderweg hun materialen aanvullen. En die nog even snel goed advies willen. Voor hen zijn wij de basis waar hun hele werkdag omheen draait.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat

Bij Bouwmaat kom je terecht in een ambitieus en professioneel team. Betrokkenheid en collegialiteit vinden we belangrijk, want daarmee maken we buiten Ťn binnen het verschil. Daarom investeren wij in jouw groei en ontwikkeling. Door ons ruime aanbod aan opleidingen en trainingen, maar ook door jou de ruimte te geven om met nieuwe ideeŽn en initiatieven te komen. En daarom zeggen wij: Je bouwt meer op bij Bouwmaat. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin:

 • Een salaris tussen de €3.021,85 en €4.094,92 bruto o.b.v. 40 uur
 • Een functie voor 40 uur per week
 • Een bonus op basis van persoonlijke prestaties, prestaties van de vestiging en van de gehele organisatie
 • Een goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Korting tot 20% op het assortiment
 • Een mobiele telefoon en laptop van de zaak

Wat breng je mee?

Jouw directe omgeving omschrijft jouw als een vestigingsmanager die energiek, motiverend en resultaatgericht is. Als geen ander weet je verbinding te maken met klanten, collega’s en met medewerkers. Je weet met jouw leiderschapskwaliteiten de visie en missie van de Bouwmaat franchise formule door te vertalen naar de medewerkers op de vestiging.

Naast dat je goed bent in het organiseren en structureren van je eigen werk, ben je ook in staat om op een gestructureerde wijze sturing te geven aan de vestiging en de processen binnen de verschillende afdelingen. Daarnaast:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een (bij voorkeur) commerciŽle richting
 • Je hebt ervaring binnen B2B en/of de Retail branche
 • Je hebt ruime werkervaring in het onderhouden en verbeteren van commerciŽle en logistieke processen
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie

Meer informatie of direct solliciteren?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functie en wil je meer weten? Solliciteer dan direct of neem contact op met Ellen de Lange, onze recruiter, via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat