Bouwmaat

Kassa Medewerker

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Als Medewerker Kassa reken jij zowel de aankopen als de retouren van onze klanten af volgens de kassa-instructies. Vanzelfsprekend attendeer je klanten daarbij vriendelijk op lopende acties en actuele kassakoopjes. Jij bent immers een belangrijke schakel in het verkoopproces.

Jij weet dat elke klant een glimlach verdient. Elke dag opnieuw. Geen vraag is jou dan ook teveel. Heb je zelf even het antwoord niet, dan schakel je zonder moeite een collega in. De kassa heeft geen enkel geheim voor jou. Voor aanvang van de kassawerkzaamheden controleer je de inhoud van de kassalade. Na afloop sluit je de kassa weer af en tel je de kassalade.

Verder verzorg je zelfstandig het kassameubel, vul je tijdig de kassabenodigdheden aan en zorg je ervoor dat de koffiehoek er tip top en gastvrij bij staat. Alles voor een tevreden klant.

Jouw vestiging

Service. Daar sta jij voor. Je maakt graag klanten blij en legt makkelijk contact. Met jouw MBO opleiding heb je een goede basis, maar je bent bereid om nog veel bij te leren. Daarnaast:

  • Vind je het leuk om in een team te werken
  • Ben je flexibel inzetbaar, ook tijdens vakantie periodes

Je bouwt meer op bij Bouwmaat!

Bij Bouwmaat zijn wij steun en toeverlaat voor de vakman in de bouw: professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Wij staan daarbij voor slimmer bouwen. Met professioneel advies. En met een breed assortiment producten.

Je maakt onderdeel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. Via ons eigen digitale Opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling. Leren doe je bij ons overigens elke dag. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeŽn en initiatieven te komen. Sterker nog: we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Je werktijden vallen binnen onze ruime openingstijden. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin.

Wat breng je mee?

Weet je zeker dat jij de Medewerker Kassa bent die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog via de button onderaan deze pagina.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat