Bouwmaat

Medewerker Goederenadministratie

Details van de functie

Logo Wat breng je mee?

 • ervaring met goederenadministraties.
 • een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in een relevante richting. Denk bijvoorbeeld aan de opleiding Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie of PDB.

Wat krijg je terug?

Het team

Samen met zes collega’s en een Manager vormen jullie de afdeling Goederenadministratie. Een gemêleerde en hardwerkende groep mensen die altijd bereid is elkaar te helpen.

Via Teams starten jullie gezamenlijk de week op. In een half uurtje bespreken jullie het weekend, de planning voor de komende week en de balans tussen werk en privé zoals die door jou ervaren wordt.

De vestigingen waarmee je nauw samenwerkt, liggen verspreid over heel Nederland. Het team hecht er heel erg aan dat ook die relaties goed zijn en dat er fijn wordt samengewerkt. Uiteindelijk dienen we hetzelfde doel.

Bouwmaat Nederland als franchisegever telt in totaal 120 medewerkers. Binnen een laagdrempelige, positieve en informele sfeer werkt iedereen samen om het beste resultaat te behalen. Onze cultuur, in combinatie met onze opleidingsmogelijkheden, maakt ons een aantrekkelijke werkgever. Niet voor niks is Bouwmaat n.a.v. het Werkgeversonderzoek, uitgevoerd door Effectory, uit de bus gekomen als ‘Beste Werkgever 2020-2021’.

Verder bieden wij:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.526,- en € 3.156,- op basis van 40 uur per week;
 • Bonus tot 10% bij goed presteren; waarvan de helft gegarandeerd;
 • Reiskostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding en flexibiliteit op het gebied van thuiswerken;
 • Laptop en faciliteiten om je thuiswerkplek in te richten;
 • Pensioenregeling, waarbij je zelf flexibel kunt sparen;
 • 26 vakantiedagen en nog eens drie dagen als je niet ziek bent geweest;
 • Korting op alle producten die we verkopen;
 • Informele werksfeer waar ruimte is voor borrels en uitjes georganiseerd door de actieve medewerkersvereniging;
 • Persoonlijke en inhoudelijke ontwikkelmogelijkheden door een breed aanbod aan trainingen via ons digitale opleidingshuis;
 • Als je sportief bent kun je in de zomermaanden iedere week op de racefiets mee een rondje fietsen;
 • Allerlei cursussen die je kunt volgen via Bouwplaats, ons digitale opleidingshuis;
 • In het kader van duurzame inzetbaarheid bieden we je een gepersonaliseerd vitaliteitsprogramma.

Wat ga je doen?

Jij, de Medewerker Goederenadministratie, bent primair verantwoordelijk voor de ordermatching. Dit proces is heel specifiek en dat aspect maakt deze functie uitdagend en uniek.

Dit doe je voor zo’n acht tot tien verschillende vestigingen en een aantal leveranciers. Staan de vrachtkosten niet vermeld, is er sprake van hoeveelheids- of prijsverschillen, zijn de palletkosten niet in rekening gebracht? Een greep uit de voorbeelden waarom er een mismatch ontstaat. Jij zoekt uit wat er misgaat en stemt vervolgens met de vestiging, intern of met de leveranciers af hoe dit in het vervolg kan worden voorkomen. Voor de leveranciers waar je verantwoordelijk voor bent, wikkel je de openstaande postenlijst af en toon je eigenaarschap in de afwikkeling van deze verschillen.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat

Bouwmaat is met haar 50 vestigingen door heel Nederland dé groothandel voor de vakman in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Onze producten en diensten helpen onze klanten slimmer bouwen. Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team en krijg je genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ambitie, betrokkenheid, collegialiteit, transparantie en vakmanschap zijn belangrijke kenmerken van onze organisatie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat