WerkTalent

Operator dagdienst | EUR14,11 per uur

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Deze organisatie heeft passie voor verf. Zij zijn experts in het ambacht van het creëren van verven en lakken, waarbij zij sinds 1792 de standaard zetten voor kleur en bescherming. Het merkenportfolio van topklasse - waaronder Flexa, International, Sikkens en Interpon - wordt wereldwijd door hun klanten vertrouwd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en ze zijn actief in meer dan 80 landen. Op de locatie waar jij te werk wordt gesteld werken gemiddeld 70 personen. Wereldwijd zijn dit er 35.000.

Het bedrijf is gevestigd in Ammerzoden 30 minuten rijden van 's-Hertogenbosch/Den Bosch, Waalwijk, Nijmegen en Amersfoort.

Elke werkdag start met een overleg samen met je collega's hoe de dag eruit gaat zien en welke orderbonnen er afgehandeld dienen te worden. Er wordt van maandag t/m vrijdag productie gedraaid in dagdienst: van 7.45 tot 16.45 uur. Wil jij een toeslag van 44% op je uurloon? Dan bestaat er dagelijks de mogelijkheid tot overwerken incl. gezond en/of fastfood maaltijd. Niets moet, alles mag!

Functieomschrijving
In deze functie ben jij lekker allround inzetbaar. Jij bent verantwoordelijk voor:

- Oplossen van storingen binnen het proces
- Onderhoud plegen aan de diverse machines en machine onderdelen
- Schoonhouden van je werkplek
- Werken volgens productieplanningen

Hoge kwaliteitsstandaard van producten, dát is wat binnen dit bedrijf hoog in het vaandel staat! Daarnaast is veiligheid en een prettige werkomgeving erg belangrijk. Als operator ben jij dan ook verantwoordelijk voor alle wat komt kijken bij het productieproces. Instellen en ombouwen van de machines, productieorders en instructies opvolgen maar ook zorg dragen voor een veilige omgeving!

Functie-eisen
- Je bent fulltime beschikbaar
- Je wilt graag werken in een productieomgeving
- Je spreekt en verstaat goed Nederland
- Woonachtig in de directe omgeving van Ammerzoden zoals 's Hertogenbosch, Oss, Zaltbommel of Gorinchem en in het bezit van eigen vervoer. De locatie is lastig te bereiken met OV

Arbeidsvoorwaarden
Met een salaris van minimaal EUR14,11 bruto per uur, kom je fulltime uit op ongeveer EUR2250,- bruto o.b.v. 40 uur. Met deze fulltime baan voor de langere termijn en een uitzicht op een vast dienstverband krijg je naast salaris en de mogelijkheid om overuren te maken, ook een prettige werksfeer en werk je in een schone omgeving. Laat jij tijdens de evaluatiegesprekken zien dat jij het in je hebt, ga je naar een salaris van EUR15,16! Óf ben jij al een ervaren operator, dan kan jij wellicht direct een schaal hoger instromen!

Tijdens het overwerken wordt het eten voor je geregeld en ontvang je goede toeslagen. Overwerken is vaak mogelijk, maar nooit verplicht. Alles gaat in overleg met de teamleider.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent