Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Uden
19 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als logistieke held weet jij als geen ander hoe jij als orderpicker de werkdag succesvol doorkomt. Je hebt namelijk al wat ervaring en met jouw handscanner in de hand is geen order meer veilig voor jou! Samen met jouw collega's ga jij de strijd aan tegen het Warehouse Management Systeem dat orders op jou af blijft vuren. Maar behendig als jij bent speel jij ieder level uit. Dat je dit op een gezond tempo doet is logisch, want jij wil geen orders door je handen laten glippen, maar je weet ook hoe belangrijk het is dat je order klopt, jouw laser focus zorgt er dus voor dat je altijd nauwkeurig blijft. Je controleert je order en maakt ze verzendklaar. Jij neemt dus de volledige verantwoordelijkheid over de order en hebt veel verantwoordelijkheid binnen het kloppende hart van dit bedrijf.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is in 1971 gestart als eenmanszaak maar al gauw zijn ze een grote speler geworden in de industriėle sector. Personeel is ontzettend belangrijk en ze willen graag mensen in dienst voor de langere tijd. Je kan hier aan de slag in de productie en doorgroeien naar een kantoorfunctie of als techneut. Alles is mogelijk als jij maar bereid bent om er hard voor te werken! Aan sfeer ligt het niet bij dit bedrijf! Zo organiseren ze jaarlijks voetbaltoernooien, leuke reisjes met de afdeling en uiteraard barbecues in de zomertijd. Je kunt ook punten opsparen om uiteindelijk een betaalde cursus te volgen via hun eigen academie. Ze zijn aangesloten bij een partij die allerlei cursussen en opleidingen kan bieden aan personeel.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau