WerkTalent

Extrusie operator | 3 ploegen

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze klant is actief in het volledige productieproces van plastic verpakkingen en folies. De verpakkingsconcepten worden ontwikkeld voor de tuinbouw, food, non-food en verpakkingsgroothandel. Ondertussen zijn zij dan ook een grote speler op de markt. De eigen vestigingen zijn in Genderen en Giessen, dit is in de omgeving van Waalwijk, Den Bosch, Gorinchem en Zaltbommel.

Functieomschrijving
Dit ga je doen: Heb jij van nature technisch inzicht en wil je je graag verder ontwikkelen tot een ervaren extruder? Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit: - het bedienen van de machine die de producten maakt - het vervangen van de rollen, als de rol vol is. - inpakken van het gereed product - het beheren van het proces Als operator ga je aan de slag in een drieploegendienst op de locatie Genderen. De werktijden van deze ploegen zijn als volgt. - Vroege ploeg: 06.00- 14.00 uur (ma t/m vr) - Nacht ploeg: 22.00 - 06.00 uur (zo t/m vr) - op zondag start je om 00.00 uur - Late ploeg: 14.00- 22.00 uur (ma t/m vr) - op vrijdag werk je door tot 24.00 uur

Dit ben je: Wij zoeken iemand die: - Technisch inzicht heeft - Een proactieve en positieve werkhouding heeft - Beschikt over eigen vervoer (bij voorkeur een auto) - Minimaal 18 jaar of ouder is, in verband met het werken in een 3-ploegensysteem

Dit krijg je: Wij bieden: - Salaris van ? 2200 - bruto per maand (exclusief ploegen) - Ploegentoeslag van 25% per gewerkt uur - Reiskostenvergoeding van maximaal ? 5,50 per dag - Fulltime baan bij een bedrijf in regio Den Bosch, Waalwijk, Tilburg - Na een periode via WerkTalent, krijg je een contract bij het bedrijf zelf.

Interesse? Dit bedrijf heeft de werving en selectie van sollicitanten toevertrouwd aan WerkTalent Altena. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer dan via de sollicitatie-button en upload je CV. Na het beoordelen van jouw sollicitatie nemen wij contact met je op. De eerste kennismaking zal dan ook op ons kantoor in Sleeuwijk zijn. Na ons gesprek stellen wij je voor bij onze klant en wie weet ga jij hier binnenkort aan de slag!

Functie-eisen
Wij zoeken iemand die:

- Technisch inzicht heeft, ervaring op een extrusie-afdeling is een pré;
- Een proactieve en positieve werkhouding heeft;
- Beschikt over eigen vervoer (bij voorkeur een auto);
- Minimaal 18 jaar of ouder is, in verband met het werken in een 3-ploegensysteem.
- Een echte teamplayer

Arbeidsvoorwaarden
Wat hebben we jou te bieden?

- Salaris rond de EUR2400 en EUR2800 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring (inclusief ploegentoeslag);
- Reiskostenvergoeding van maximaal EUR 5,50 per dag;
- Vast werk, Fulltime baan bij een bedrijf in regio Den Bosch, Waalwijk, Tilburg;
- Kans op een contract bij het bedrijf zelf.
- Werkkleding vanuit het bedrijf

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent