WerkTalent

Hovenier onderhoud

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een hoveniersbedrijf wat nu ruim 30 jaar bestaat en gevestigd is in de Duin & Bollenstreek. Ze maken wekelijks groene tuindromen van hun klanten waar.

Het bedrijf werkt graag in de regio Amsterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden en Haarlem dus je bent elke dag op tijd terug.

Functieomschrijving
Als hovenier onderhoud ben je samen met je collega hoveniers verantwoordelijk voor het onderhouden van de tuinen die aangelegd zijn door je collega's. De tuinen waaraan je werkt bevinden zich in het midden en hoge segment. Je komt daarom op mooie plekken in de regio.

Het bedrijf vind het belangrijk dat er veel groen te vinden is in de tuin er is dus genoeg te onderhouden. Daarnaast werkt het bedrijf graag met duurzame materialen en vinden ze voor elk probleem een oplossing. Je zal dagelijks met diverse handgereedschappen werken zoals een heggenschaar, maaimachine en meer.

Onze opdrachtgever vind een goede balans tussen werk en privť belangrijk en neemt daarom alleen maar werken aan in een straal van maximaal 30 km. Dus na je werk ben je snel thuis. Verder heeft het bedrijf jaarrond werk dus in de wintermaanden kun je gewoon doorwerken.

Werk je nu bijvoorbeeld in de agrarische sector? Of werk je in de groenvoorziening en ben je op zoek naar een bedrijf waar je mooie dingen kan onderhouden? Reageer dan snel!

Functie-eisen
Ervaring in het onderhouden van tuinen
Je werkt graag in teamverband
Je bent fulltime beschikbaar
Je bent in het bezit van eigen vervoer

Arbeidsvoorwaarden
Salaris tussen de EUR 2200 en EUR 2600
Enthousiaste werkomgeving met ruimte voor eigen ideeŽn
Reiskostenvergoeding
Een zeer uitgebreid kledingpakket
Doorgroeimogelijkheden naar boomverzorger
Vaste baan
Vrijdagmiddag borrel met door de eigenaar bereide snacks
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent