Luba Uitzendbureau

Sales Support Officer

Details van de functie

Logo Over het werk

Voor de afdeling customer service in Weesp zijn we zoek naar een sales support Officer. Als sales Support officer maak je deel uit van de afdeling customer service die bestaat uit 12 medewerkers en een manager customer service. Wat ga je doen, Je zorgt voor optimale verkoopondersteuning voor de toegewezen salesmanagers en/of klanten op zodanige wijze dat de bestelling tijdig kan worden verwerkt.

Je handhaaft en bevorderd de klanttevredenheid, door te zorgen voor een nauwkeurige en tijdige voortgang van contractovereenkomsten, bestellingen, facturen, betalingen, leveringen en andere vragen. Daarnaast draag je zorg voor het uitvoeren van commerciŽle ondersteuning zoals het leveren van een correcte CRM-administratie, het voorbereiden van verkoopvergaderingen, het afhandelen van de klantcontracten, etc. Je verzend de promotionele artikelen zoals monsters naar klanten en onderzoekt en registreert de klachten van cliŽnten en het effectief afhandelen hiervan alsmede het verzorgen van zowel interne als externe communicatie. Je maakt de vertaalslag van de commerciŽle behoeften van de klant naar een concreet orderproces en zorgt ervoor dat alle klantcontacten (mondeling en schriftelijk) tijdig, professioneel en bevredigend worden afgehandeld. Je onderhoudt contact met verschillende interne afdelingen om de klanttevredenheid op een professionele manier te waarborgen en te verbeteren.

Alom een diverse uitdagende functie.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende functie in een tof familiebedrijf
  • Professionele werkomgeving waar ambitie om te groeien en aandacht voor collega's centraal staan
  • 13e maand, winstdeling en korting op sportaccomodaties
  • Hybride thuiswerkbeleid

Wat wij vragen

  • Een voortgezet beroepsonderwijs gecombineerd met 3-5 jaar ervaring in sales support of een Bachelor opleiding en het starten van je carriŤre in sales support;
  • Je hebt een klantmindset en bent je bewust van eventuele cultuurverschillen en bent in staat je daarop aan te passen;
  • Meertalige vaardigheden: Engels en Duits
  • Kennis van en ervaring met IT-systemen zoals CRM, Excel, ERP, etc.;
  • Je hebt een proactieve houding en een gedurfde persoonlijkheid die in staat is om onder druk te presteren.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een familiebedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen en produceren van grondstoffen voor het bewerken van leer. Je komt de werken op het hoofdkantoor in Weesp, waar tevens de productielocatie gevestigd is. Wereldwijd heb je zo'n 400 collega's. Er heerst een prettige, informele werksfeer en er word fijn samengewerkt tussen collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau