Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

De afdelingen Sales, Trade marketing en Marketing zijn altijd met elkaar verbonden en delen dezelfde klanten en leveranciers. Tussen deze afdelingen word jij de verbindende factor. Jij gaat de processen bijhouden voor deze afdelingen en de onderlinge verbinding verbeteren. Jij springt bij waar ondersteuning nodig en richt het zo nodig efficiŽnter in.

Daarnaast overzie jij de processen en maak je overzichtelijke trade analyses. Jij vormt de onmisbare schakel tussen de afdelingen en een steunpilaar. De commerciŽle administratie breng jij op een ordelijke, toegankelijke en zelfstandige wijze tot een overzichtelijk geheel waar geen speld tussen te krijgen is.

Verder ga jij je onder andere bezig houden de afzet- en omzetoverzichten en de bonus afrekeningen beheren. Je zoekt ook prijsverschillen uit en en verwerkt onder andere retourverzendingen. Daarnaast hou jij je bezig met productinformatie, al met al een afwisselende functie dus!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een productiebedrijf, gespecialiseerd in kaas. Zij zijn al sinds jaar en dag een begrip in de Beemster en verhandelen hun producten over de hele wereld. De cultuur is informeel en no-nonsense.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau