Luba Uitzendbureau

Monteur E&I

Details van de functie

Logo Over het werk

Omdat jij de monteur bent op de werkvloer is het aan jou de schone taak om je bezig te houden met storingen, onderhoud en reparaties van de technische installaties. Dit doe jij door op tijd problemen te analyseren en rapporteren. Het proces staat als het aan jou ligt nooit stil! Het is belangrijk dat alles meegaat met eventuele veranderingen en daarom is het ook aan jou om de tekeningen en schema's bij te houden en te co÷rdineren.

Daarnaast ga jij onder leiding van de engineersafdeling de modificaties op installaties ontwerpen en uitvoeren. Maar jij zelf hebt dan weer de leidersrol als er klussen uitgevoerd worden door medewerkers van externe firma's tijdens onderhoudstops. Soms werk je alleen en een andere keer juist weer in teamverband daarom is een goede communicatie van groot belang.

Wat wij bieden

  • Uitzicht op een vast dienstverband.
  • Doorgroeimogelijkheden en persoonlijke aandacht.
  • De kans om als monteur fulltime aan de slag te gaan in een uitdagende en innovatieve omgeving.
  • Een leuke en afwisselende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt.
  • Afwisselend scala aan werkzaamheden.
  • Zelfstandigheid in je werk.

Wat wij vragen

  • Je kunt communiceren in het Nederlands en het Engels.
  • Kennis van besturingstechniek en meet- & regeltechniek.
  • Ervaring in een productieomgeving met grote installaties.
  • Bereid tot consignatiediensten

Over het bedrijf

Je kunt aan de slag binnen een marktleider onder de papierbedrijven. Ooit is het begonnen als familiebedrijf maar dit is inmiddels in ruim 125 jaar enorm gegroeid! Als bedrijf staan ze voor kwaliteit, verantwoordelijkheid en ontwikkeling. Dat is terug te vinden in de voortdurende technische innovatie en liefde voor het product die ze vanaf het begin al koesteren. Wat uniek is een deze papieraanbieder is dat ze wel meer de 300 verschillende papiersoorten produceren met weer eigen specifieke toepassingen. Ook is duurzaamheid een belangrijk begrip voor deze werkgever, ze proberen hier ook altijd verbetering en vernieuwing in te ontdekken. Op het moment hebben ze door een alternatieve vezelbron te gebruiken papier geproduceerd met een 80 procent lagere milieu impact!

Waar jij aan de slag gaat is een afdeling die bestaat uit 2 technische teams die correctief en preventief onderhoud uitvoeren en co÷rdineren. De teams bestaan uit een groep van verschillende soorten monteurs en een chef. Elke monteur houdt zich weer bezig met een eigen specialisme en werkt daarin zelfstandig.

Dit is een unieke kans die je niet vaak gaat tegenkomen. Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer]

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau