WerkTalent

Productiemedewerker EUR12,00

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een grote speler in de voedingswaren sector. Zij produceren verschillende soorten vleeswaren van grillworst tot filet american die elke dag weer vers te vinden zijn in verschillende supermarkten.

Als nieuwe collega kom jij te werken in een gezellig en multicultureel team van ongeveer 200 collega's die net zoals jij elke dag hun beste beentje voorzetten. Team work is dream work en dat ga jij samen met jouw collega's waarmaken. Ook wordt er binnen de organisatie voornamelijk Engels en Nederlands gesproken.

Verder is het bedrijf erg blij met hun medewerkers en laten zij dit ook blijken met verschillende extra's. Hierbij kan je denken aan teamuitjes, coupon bonnen om in jouw eerste week gratis eten te halen in de kantine en opleidingsmogelijkheden die niet hoeven aan te sluiten op jouw functie maar op jouw toekomst plannen.

Functieomschrijving
Jouw nieuwe werkgever is een grote organisatie in Zoetermeer dat bekend staat om hun lekkere vleeswaren. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan grillworst, gehakt, filet american en nog veel meer!

Wat erg belangrijk is om te weten is dat er binnen dit bedrijf niet wordt geslacht!! Het vlees komt al geslacht binnen en wordt in de productie ruimte alleen verwaardigd tot een eindproduct dat in de supermarkten terecht komt. Hierdoor zal jij gaan werken in een omgeving waar hygiŽne (NVWA en BRC) erg belangrijk is!

In jouw nieuwe functie als productiemedewerker ben jij samen met jouw collega's verantwoordelijk voor het bewaken en controleren van het productie precies. Samen maken jullie de meest lekkere vleeswaren volgens het recept. De volgende taken horen bij jouw gevarieerde functie:

- Het inpakken van vleeswaren;
- Het productieproces bijhouden en bijspringen waar het nodig is;
- Productie bonnen en planningen lezen;
- Artikelen controleren op juiste labels en houdbaarheid;
- Produceren naar aanleiding van de planning;

Jij gaat aan de slag in een dagdienst van maandag t/m vrijdag. De werktijden kunnen nog wel eens variŽren door de supermarkt orders. In ieder geval begin je om 06:00 of 07:00 uur 's ochtends en eindigt jouw dag tussen 15:00 en 17:00 uur. Hierna kan je lekker weekend gaan vieren en ben je vrij!

Functie-eisen
Heb jij geen ervaring in de productie, maar wil je wel graag fulltime aan het werk? Dan staat deze organisatie zeker open voor jouw sollicitatie!

- Woonachtig in de buurt van Gouda, Waddinxveen, Rotterdam (oost), Capelle aan den IJssel, Alphen aan den Rijn, Leiden, Zoetermeer, Woerden en omliggende dorpen/steden;
- Bereidt om fulltime aan de slag te gaan en overuren te maken als er spoedorders zijn;
- Een goede beheersing van de Engelse of Nederlandse taal;
- Werken in een snel tempo is voor jou geen probleem;
- Jij kan elke ochtend om 06:00 uur of 07:00 uur aanwezig zijn.

Arbeidsvoorwaarden
- Een bruto uurloon vanaf EUR11,50 per uur t/m EUR13,50 afhankelijk van leeftijd en ervaring in de vleesindustrie;
- De kans om door te groeien als machine of proces operator met interne opleidingen of om andere opleidingen te volgen;
- Verschillende extra's, zoals een eindejaarsuitkering en 131% overwerktoeslag bij overuren voor 06:00 's ochtends of na 18:00 s' avonds;
- Koude toeslag van EUR0,07 of EUR0,09 per uur afhankelijk van de afdelingen;
- De mogelijkheid om fulltime aan de slag te gaan in een dagdienst en de weekenden lekker vrij!;
- Bedrijfskleding en werkschoenen van de zaak;
- Reiskostenvergoeding van EUR0,19 cent per km.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent