Luba Uitzendbureau

Leerling ijzervlechter

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Hardinxveld- Giessendam
9 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Wij zijn op zoek naar een ijzervlechter voor een organisatie in Hardinxveld-Giessendam. Jij hoeft nog niet te beschikken over een wereld aan ervaring, want ook beginnende ijzervlechters zijn van harte welkom om te solliciteren! Als nieuwe ijzervlechter ga jij aan de slag in de productiehal binnen een betonbedrijf dat verantwoordelijk is voor de betonfunderingen voor de woning- en utiliteitsbouw. De werkzaamheden bevinden zich altijd in de productiehallen in Hardinxveld-Giessendam. Jij zorgt er als ijzervlechter samen met jouw collega's voor dat de fundering netjes gelast wordt en klaar wordt gemaakt om afgeleverd te worden op de bouwplaats. Je werkt in een team met ongeveer 6 collega's. Ervaring is geen noodzaak, dit betonbedrijf is echt op zoek naar mensen die graag willen werken en open staan voor een carrière in de beton. Het kunnen lezen van tekeningen is mooi meegenomen, aangezien je vanuit deze tekeningen het vlechtwerk zal lassen en vlechten.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is in 1938 begonnen als een echt familiebedrijf. De organisatie is ontstaan als schildersbedrijf en uiteindelijk uitgegroeid tot een belangrijke speler binnen de internationale glashandel. Door de jaren heen heeft het meerdere overnames gedaan, wat ervoor heeft gezorgd dat niet alleen binnen Europa, maar wereldwijd er steeds meer producten terug te vinden zijn van dit bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau