Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
  • Gelderland
Barneveld
19 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met je collega's ben je mede verantwoordelijk voor het maken van kipproducten voor onder andere diverse A-merken. Je maakt hierbij gebruik van de lopende band, frituur en flamegrill en zorgt ervoor dat de geplande hoeveelheden volgens recept geproduceerd worden. Je lost eenvoudige storingen zelf op en schakelt de teamleider in bij complexe gevallen. Je geeft instructies aan de medewerkers aan de lijn. Verder ben je verantwoordelijk voor een correcte registratie. Tenslotte werk je conform de geldende HACCP-, bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften. Hierop wordt je ook regelmatig getraind. Je werkt in twee ploegendiensten, de ochtenddienst is van 06:00 uur tot 15:00 uur en de andere avonddienst is van 14:00 uur tot 23:00 uur.

In deze functie rapporteer je aan de teamleider productie.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een grote speler op het gebied van voedingsmiddelen. De locatie in Barneveld is verantwoordelijk voor de eindproductie van kipproducten die je terugvind bij bijvoorbeeld de Jumbo, Subway of Domino?s pizza. Omdat hier eindproducten gemaakt worden is het een schone en prettige werkomgeving. Dit maakt dat de sfeer ook goed is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau