Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Hillegom
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Binnen de functie als operator werk je mee aan de productie van plastic folie en zakken. Kleine plastic balletjes worden omgesmolten en geperst tot folie of plastic zakken op maat zoals de klant wenst. Als operator ga je de grondstoffen aanvullen en zorg je dat de conversiemachines goed zijn ingesteld. Het is net een recept en jij zorgt ervoor dat alle ingrediŽnten kloppen. Kleine storingen los je zelfstandig op en voor grotere problemen en onderhoud schakel je een collega van de technische dienst in. Ook sta jij aan de productielijn. Door jou draaien de machines zonder storing en blijft de productie doorgaan. Jouw werktijden zijn: nachtdienst 23:30 - 07:30 uur, dagdienst: 07:30 -15:30 uur en avonddienst is van 15:30 - 23:30 uur. Je werkt van maandag tot en met vrijdag en bent de weekenden lekker vrij. Voor een kijkje op de werkvloer klik hier: www.youtube.com/watch?v=lDBuylFYfas

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een belangrijke producent van plastic verpakkingen en folies. Dit brede scala aan producten wordt geproduceerd in hun moderne fabriek. De verkoop vindt plaats vanuit de hoofdvestiging in Hillegom. Kwaliteit leveren staat hoog in het vaandel evenals duurzaamheid en milieu.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau