Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij gaat straks werken in een middelgroot magazijn in Heerhugowaard waar je goederen gaat laden en lossen met behulp van de heftruck. Daarnaast verzamel en verpak je orders en maak je deze klaar voor verzending. Niet alle goederen zijn al kant en klaar, dus je doet ook assemblagewerkzaamheden. Zo krijgt de klant precies waar hij om heeft gevraagd. Je staat in nauw contact met de klantenservice en zorgt altijd voor een goede afstemming met hen en met je directe collega's in het magazijn.

Er zijn veel verschillende producten die op elkaar lijken, dus secuur werken is van groot belang. Als jij de orders inpakt controleert je collega deze en andersom doe jij hetzelfde. Dit om te zorgen dat de klant het juiste product ontvangt.

Je werkt samen met twee andere collega's.

Wat wij bieden

  • Je start met een tijdelijk contract, mocht het goed gaat kun je voor langere tijd blijven!
  • Een werkweek van maandag tot en met vrijdag van 08:30-17:00 uur.
  • Een gezellige en informele werksfeer.

Wat wij vragen

  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat.
  • Je hebt werkervaring in een magazijn.
  • Naast Nederlands, beheers je ook de Engelse taal.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een wereldspeler op het gebied van verfspuitoplossingen en heeft kantoren en klanten over de hele wereld. Het kantoor en magazijn in Heerhugowaard zijn middelgroot en daar werken zo'n 12 mensen. De directie is Engelstalig, daarom is het wel handig als je een woordje Engels spreekt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau