Luba Uitzendbureau

Allround magazijnmedewerker

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Zuid-Holland
Gorinchem
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Dit bedrijf is op zoek naar een allround magazijnmedewerker die zichzelf beschrijft als een echte aanpakker en het niet erg vindt om soms wat langer door te werken. Samen met je collega´s ben je verantwoordelijk voor alle facetten binnen het logistieke proces. Je wordt op sleeptouw genomen door de meewerkend voorman die jou alles uitlegt over het magazijn en de verschillende taken, je leert dus vrijwel direct alle taken zodat je snel zelf aan de slag kan.

Over het bedrijf

Jouw potentiële werkgever is hét e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1.500 webwinkels verzorgt. Zij werken vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van haar klanten. Voel jij je thuis binnen een dynamische logistieke omgeving en zet jij de klant op nummer 1? Dan is dit het juiste bedrijf voor jou!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau