Luba Uitzendbureau

Verkoop medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Werken in dit kleinschalige maar qua producten grote bedrijf voelt alsof je 'thuis bent'. De lijnen intern zijn erg kort en er wordt veel samengewerkt. Hierdoor overzichtelijk en compact. Maar zo 'klein' als ze zijn, zo groot is hun ambitie en dat is klanten een mooi en goed product leveren en zorgen voor een optimale klantbeleving, en daar kom jij dan om de hoek kijken. Als verkoop medewerker binnendienst ben jij met jouw team directe collega's de commerciŽle motor van dit leuke bedrijf in Den Bosch. Je hebt een divers takenpakket, zoals het behandelen van inkomende verkooplijnen, e-mails en webshoporders. Maar ook stel je offertes op en gaat deze na om een akkoord te krijgen of uit te onderhandelen. Jij zoekt altijd naar een win/win situatie: jouw werkgever blij, klant blij! Ook proactief 'jagen' op nieuwe klanten geeft jou een kick! En daarnaast behandel je allerlei product-vragen en ondersteun je de marketing door met ideeŽn te komen voor bepaalde verkoopacties. Dus naast commercieel gedreven vind jij een stukje creativiteit in je werk ook belangrijk. Is dit jouw baan? Overtuig ons en we zitten snel met je aan tafel! En pluspunt: je krijgt direct een contract bij het bedrijf.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een familiebedrijf dat bijna 50 jaar geleden gestart is en waar een open sfeer hangt. Het is een bedrijf gespecialiseerd in duurzame en betrouwbare toegangstechniek, afsluitingssystemen of componenten. Ze zorgen ervoor dat zoveel mogelijk mensen onbezorgd kunnen genieten van een persoonlijke en veilige omgeving. Wat doen ze dan precies? Jouw nieuwe werkgever levert een totaal pakket in producten, systemen en diensten aan de installerende en verwerkende industrie. Zo leveren ze onder andere hekwerk- en traponderdelen en accessoires, poort- en deurautomatiseringen, omtrekbeveiliging, parkeertechniek en nog veel meer aanverwante artikelen.

Ze vinden het erg belangrijk om samen succesvol te zijn, dit doen ze door persoonlijke benadering en vanuit oprechte interesse en betrokkenheid. Ze zijn creatief in oplossingen want juist door samenwerking creŽer je een omgeving die inspireert en actieve kennisdeling want daarmee creŽer je helderheid in de communicatie. Jouw nieuwe werkgever heeft een open deurenbeleid en er is altijd ruimte voor gezelligheid en een grapje tussen het harde werken door.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau