Tata Steel

Monteur Werktuigbouwkunde Oxystaalfabriek

Details van de functie

Logo Wil jij als werktuigbouwkundig monteur de hele Oxystaalfabriek als werkgebied hebben en hou je van sleutelen? Dan is dit de baan voor jou!

Wat ga je doen?

Als monteur ben jij samen met de andere monteurs verantwoordelijk voor de uitvoering van onderhoud en reparaties aan de diverse installatieonderdelen binnen de Oxystaalfabriek. Samen met een collega voeren jullie kleine tot middelgrote geplande reparaties en inspecties uit en ondersteunt waar nodig bij het oplossen van verstoringen. Het grootste gedeelte van de werkzaamheden voer je uit in de fabriek maar ook in de werkplaats.

In onze fabriek die 24 uur per dag doordraait zijn deze werkzaamheden van groot belang. Je bent niet bang om op hoogte te werken en wil dit graag op het onderhoud op een zo veilig mogelijke manier uit te voeren. Je wordt ingezet door de hele staalfabriek en daarom is geen dag hetzelfde.

Wat deze functie bijzonder maakt?
 • Je bent verantwoordelijk voor een groot werkgebied; namelijk de gehele Oxystaalfabriek, echter wordt je wel kennisdrager van een aangewezen werkgebied
 • Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en hebt veiligheid voorop staan
 • Je bent flexibel en creatief in het vinden van de beste oplossing
 • Je houdt van sleutelen en bent pas tevreden als de installatie weer werkt

Herken jij jezelf hierin?

Een uitdagende en verantwoordelijke functie, daarom:
 • Heb je een afgeronde MBO 3 opleiding richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in het montage/demontage
 • Ben je van nature dol op werken met je handen
 • Ben je flexibel en denk je mee hoe onderhoud beter kan worden uitgevoerd
 • Je bent bereid, om net als je collega?s, in de toekomst consignatiedienst te lopen

Wat bieden wij jou?

 • Volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen en doorgroeien naar een hogere functie.
 • Een salaris dat afhankelijk van je opleiding en ervaring maximaal EUR 3745 bruto per maand is.
 • Natuurlijk groeit je salaris bij goed functioneren ieder jaar.
 • Naast een variabele winstdeling krijg je een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
 • Veel vrije tijd, omdat naast je 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexuren regeling van Tata Steel
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenvoorziening, tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.

Wat is jouw werkomgeving?

Je zit in een team met 8 collega?s die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor in de Oxystaalfabriek. Deze collega?s kunnen elkaar blind vertrouwen. De werkplekken zijn dicht bij elkaar, dus je hebt intensief contact, liefst met een goede kop koffie erbij. Dit team maakt onderdeel uit van Beheer Centrale Voorzieningen, waar ook het beheer van trappen leuningen en bordessen, kranen, media en andere bouw civiele zaken ligt.

Jouw fabriek:

De Oxystaalfabriek, waar in totaal 900 mensen werken, bestaat uit meerdere installaties die van ruwijzer staal maken. Wij krijgen het ruwijzer in hete vloeibare vorm van de Hoogovens aangeleverd en maken hier plakken staal met klant specifieke eigenschappen van. Het is onze uitdaging om de productie fors te verhogen met een betrouwbaar proces en rekening houdend met de strikte kwaliteitseisen. Als fabriek produceren wij onder andere staal voor onze collega?s in de Direct Sheet Plant en voor de Warmbandwalserij.

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop, vergeet niet om je motivatiebrief mee te sturen. Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Mieke van Huisstede, corporate recruiter via [stuur een e-mail] of via whatsapp [klik hier voor het telefoonnummer]

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel