Luba Uitzendbureau

Teamleider magazijn

  • Vacature
  • Zuid-Holland
's-Gravenzande
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als teamleider loods houd jij je bezig met het aansturen van het loodspersoneel. Je start de dag met een lekkere bak koffie in de kantine, samen met je collega's bespreek je alles wat er die avond ervoor is ondernomen. Hierna neem je samen met je team de werkzaamheden door en verdeel je de taken. Wanneer iedereen is begonnen zal je dit in goede banen leiden en samen met je collega's alle taken wegwerken. Aan het eind van de dag evalueer je met de procesoperator zodat je de volgende dag voorbereid aan de slag kan gaan. Iedere vrijdag zal je samen met je collega's een gezellig biertje of wijntje drinken om de week goed af te sluiten.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een familiebedrijf in het Westland dat meer dan 80 jaar bestaat. De eerste activiteit was het koelen en opslaan van de Westlandse druiven. Het bedrijf ligt in het agrarisch logistieke hart van Nederland in het Westland vlakbij de Rotterdamse haven. Dit bedrijf beschikt over moderne faciliteiten voor het bewaren, behandelen en logistiek afhandelen van bederfelijke producten. Dit bedrijf voert in opdracht inslag, opslag, uitslag, transport, om- en overpak en documentatie werkzaamheden uit met producten zoals bloembollen, diepvriesgoederen en fruit. Jouw toekomstige werkgever is onderdeel van een grote groep die innovatieve cold chain oplossingen aanbiedt op een wereldwijde basis, door samen te werken met de hoogste kwaliteit familiebedrijven en het creŽren van nieuwe, betrouwbare en geÔntegreerde handelsnetwerken om haar klanten te helpen groeien.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau