Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Wormerveer
28 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar een productiemedewerker met de juiste werkmentaliteit. Binnen het bedrijf zijn er diverse werkzaamheden waaronder het afhalen van de rollen cadeaupapier, omvouwen van de kartelrand van het cadeaupapier en de rollen cadeaupapier inpakken in folie. Verder help je met het bijvullen van verf en help je de werkplek schoon te houden. Je komt te werken in een leuk bedrijf met ongeveer 15 werknemers waar een gemoedelijke sfeer hangt. De vacature is vanwege toenemende drukte, maar wanneer jij en het bedrijf tevreden zijn, is er ook een kans op langer werk.

Wat wij bieden

  • Een mooie ervaring binnen de productie/magazijn
  • Wekelijks uitbetaald
  • Een salaris van ?11,53 per uur
  • Werken via een ontzettend leuk uitzendbureau!
  • Pensioenopbouw

Wat wij vragen

  • Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij gaat werken is een grote producent van cadeaupapier voor verschillende bekende winkels. Ze drukken het papier om het vervolgens te snijden en op te rollen. Ze maken alles klaar zodat jij in de winkel je cadeau in het mooiste papier kan wikkelen. Het bedrijf bestaat uit ongeveer 15 gemotiveerde werknemers die alles weten van cadeaupapier. Vol passie kunnen ze je vertellen hoe de kleuren en printen geprint worden op het papier. Onderling hangt er een leuke en gezellige sfeer en is er altijd ruimte voor een praatje en een grapje.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau