Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider Hout

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Son en Breugel
19 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als werkvoorbereider bij dit bedrijf ben jij dé schakel tussen het kantoor en het productieproces. Jij hebt als doel om ervoor te zorgen dat de juiste informatie, documenten en materialen op het juiste moment beschikbaar zijn. Zo kunnen jouw collega´s op de productieafdeling optimaal functioneren. Jij gaat zorgen voor een goede werkvoorbereiding d.m.v. het controleren van de technische tekeningen, het maken van werkomschrijvingen en instructies en zorgt voor een productieplanning. Daarnaast is het werken met cijfers voor jou niet vreemd want jij maakt ook de kostprijsberekeningen, beheert de inkoop van materialen en de verzorg je de voorraadoptimalisatie van de producten en materialen. Jij zorgt ervoor dat de producten technisch, financieel en commercieel voldoen aan de kwaliteitseisen. Verder werk je veel samen met collega's van de inkoopafdeling om de offertes op te vragen, maar ben je ook bezig om jouw collega´s van de productieafdeling te begeleiden en te adviseren. Je bent flexibel, betrokken én kwaliteitsgericht.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een specialist in het maken van diverse soorten verpakkingen voor transport en opslag. Zo gebruiken ze o.a. hout, karton en plaatmateriaal. Deze materialen zijn van hoogwaardig kwaliteit en voldoen aan diverse keurmerken. Het bedrijf richt zich op ontwerp, proto-bouw, (serie)productie tot het inpakken op locatie. Daarnaast bieden ze ook nog opslag mogelijkheden voor eigen klanten! Het betreft een groot bedrijfscomplex met een modern machinepark, waar de volledige productie in eigen beheer wordt uitgevoerd. Er heerst een open sfeer binnen een klein team aan medewerkers op de werkplaats. Je leert binnen deze organisatie verschillende afdelingen van het bedrijf kennen waardoor je nooit verveeld raakt! Het bedrijf is sterk groeiend waarbij een (h)echt en informeer team centraal staat. Kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit staan dan ook hoog in de vaandel.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau